Acasă Politică Administrație Se prelungește termenul pentru înscrierea ca voluntar la Zilele Clujului

Se prelungește termenul pentru înscrierea ca voluntar la Zilele Clujului

4 min citire
Comentariile sunt închise pentru Se prelungește termenul pentru înscrierea ca voluntar la Zilele Clujului
0
257
voluntariat in Cluj

Vești bune! Dacă nu ai apucat să te înscrii ca voluntar la Zilele Clujului, te anunțăm că termenul limită pentru înscrieri a fost prelungit până în data de 6 septembrie.

Cei care doresc să fie parte a echipei de voluntari la ediția a 9-a a festivalului Zilele Clujului trebuie să completeze următorul formular până în data de 6 septembrie 2019: http://bit.ly/FormularvoluntarZC2019.

Condiții pentru înscriere:

  • să ai 18 ani împliniți cu cel puțin o zi înainte de eveniment;
  • să fii o persoană responsabilă, adaptabilă, implicată și descurcăreaţă;
  • disponibilitate în perioada evenimentului.

Anul trecut, peste 150 de voluntari grozavi au dat culoare și energie activităților dedicate orașului, pentru ca totul să se desfășoare conform așteptărilor și exigențelor publicului.

Câteva motive pentru care să ne fii alături la cea de-a XI-a ediție a Zilelor Clujului:

  • Evenimentul este unul de mare amploare, care aduce împreună zeci de mii de oameni, fiind unul dintre marile festivaluri clujene așteptate cu drag de public an de an;
  • Noi experiențe pentru fiecare în parte în ceea ce privește organizarea de evenimente.

IMPORTANT! În câmpul „Domenii de interes pentru voluntariat” trebuie specificat Zilele Clujului.

Formularul de înscriere este disponibil pe pagina de Facebook “Zilele Clujului” și pe website-ul Primăriei Cluj-Napoca –https://primariaclujnapoca.ro/servicii-online/depune-cereri.

Formularele sunt disponibile și la Centrul de Informare pentru Cetăţeni al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Calea Moţilor nr. 7. De asemenea, acestea pot fi trimise prin email la adresa zileleclujului@primariaclujnapoca.ro sau depuse la Registratura Primăriei, Str. Moţilor nr. 7.

Fiecare aplicație va fi însoțită de o poză tip buletin (poza portret).

Despre Zilele Clujului

Devenit un eveniment de referință pentru clujeni și turiști, Zilele Clujului este o sărbătoare a întregii comunități. În același timp, anul 2019 are o însemnătate istorică profundă pentru o parte dintre cele mai importante instituții clujene și, implicit, pentru ceea ce reprezintă municipiul nostru astăzi. Astfel, Zilele Clujului 2019 vor marca, prin temă, prin evenimente și acțiuni aparte, aniversarea unor instituții clujene care au contribuit activ la dezvoltarea orașului în ultimul secol, de la Universitatea „Babeș-Bolyai” și licee clujene la instituții de cultură și cluburi sportive de tradiție.

Mai multe informații despre festival sunt publicate periodic pe www.primariaclujnapoca.ro și pagina de Facebook Zilele Clujului.

Încarcă mai mult de Exponentul
Încarcă mai mult în Administrație
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Invitație la aprinderea flăcării culturii

Ministerul Culturii vă invită miercuri, 15 ianuarie,  începând cu ora 18.00, să luați part…