Acasă Politică Administrație Vizita conducerii Consiliului Raional Hîncești la Consiliul Județean Cluj

Vizita conducerii Consiliului Raional Hîncești la Consiliul Județean Cluj

2 min citire
Comentariile sunt închise pentru Vizita conducerii Consiliului Raional Hîncești la Consiliul Județean Cluj
0
221

Vicepreședinții Consiliului Județean Cluj au primit în 28 noiembrie 2019 vizita delegației oficiale a Consiliului Raional Hîncești din Republica Moldova.

Regiunea este înfrățită cu județul Cluj și este condusă de noul preşedinte al Consiliului Raional Hîncești, Iurie Levinschi. Scopul vizitei delegației a fost acela de consolidare a parteneriatului deja existent și de inițiere a unor
noi proiecte și relații de colaborare.

Marius Mînzat, vicepreședintele forului administrativ județean: „Fiecare întâlnire pe care o avem cu frații moldoveni este una extrem de aplicată pentru că încercăm să identificăm acele domenii în care putem demara proiecte reciproc avantajoase. Sunt convins că schimbul de informații, expertiză și experiență va fi extrem de benefic pentru dezvoltarea regiunilor noastre”.

În cadrul discuțiilor purtate, cu prilejul acestei noi vizite, oaspeților moldoveni li s-a prezentat potenţialul economic şi investiţional al Clujului. De asemenea, s-au discutat proiectele aflate în derulare la nivelul forului administrativ judeţean.

Vákár István, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj: „Am profitat de această vizită pentru a sublinia dorința forului administrativ județean de a întări legăturile cu frații de peste Prut, astfel încât să putem pune bazele unor parteneriate solide în domeniile de activitate care se potrivesc cel mai bine profilului celor două regiuni”.

Încarcă mai mult de Balint Ioana
Încarcă mai mult în Administrație
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Invitație la aprinderea flăcării culturii

Ministerul Culturii vă invită miercuri, 15 ianuarie,  începând cu ora 18.00, să luați part…