Acasă Life & style Untold și Neversea, susținătorii turismului românesc

Untold și Neversea, susținătorii turismului românesc

3 min citire
0
1
64

Untold și Neversea, în parteneriat cu Ministerul Turismului, continuă și în 2019 campania „Romania All Inclusive”, prin care îndeamnă festivalierii veniți pentru prima dată pe tărâmurile mioritice, și nu numai să viziteze România și să-i descopere frumusețile, mâncarea și tradițiile.

Cele două festivaluri nu se limitează doar la activitatea propriu-zisă de evenimente muzicale, ducând o serioasă campanie de promovare a țării noastre, fiind niște veritabili ambasadori de brand ai turismului românesc.

În perioada 7-10 septembrie, deținătorii unei brățări Untold sau Neversea vor avea șansa să devină turiști în România, având la dispoziție mai multe reduceri sau facilități la peste 70 de obiective turistice de la noi.

Ca în fiecare an, există posibilitatea ca obiectivele vizitate să fie încărcate pe platformele online ale celor două festivaluri: untold.com/rai și pe neversea.com/rai.

Castelele, muzeele, conacele, dar și complexele turistice de tip hotel-restaurant, pot fi încărcate pe platforma online pusă la dispoziție în mod gratuit de către Untold și Neversea.

În plus, organizatorii oferă festivalierilor încă o surpriză, care este adresată sub forma unei provocări, și anume: să posteze pe social media locațiile pe care le-au vizitat, folosind hashtag-ul #rai2019, iar cinci norocoși vor câștiga, prin tragere la sorți, câte un kit de festival.

În ultimii ani, mii de turiști au vizitat o serie de obiective turistice din România, obiective care au fost înscrise în campanie. Printre acestea, se enumeră Bastionul Țesătorilor din Brașov, Castelul Bran, Muzeul Național Peleș, Complexul Baroc Oradea, Sinagoga Neologă Zion din Oradea, Cetatea Oradea, Salina Turda, Complexul Național Muzeal ASTRA Sibiu, Muzeul Național al Unirii Alba Iulia.

Încarcă mai mult de Pripon Flavia
Încarcă mai mult în Life & style

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Verificați de asemenea

Untold 2019 – Organizatorii au publicat programul final

Organizatorii Untold au anunțat astăzi programul final, pe zile, pentru ediția de anul ace…