Acasă Social Voluntar pentru Societate Uniți pentru Tatiana- Apel umanitar lansat de Asociația VIVAD CLUJ

Uniți pentru Tatiana- Apel umanitar lansat de Asociația VIVAD CLUJ

4 min citire
Comentariile sunt închise pentru Uniți pentru Tatiana- Apel umanitar lansat de Asociația VIVAD CLUJ
0
321

Oare, puteți să vă imaginați ce înseamnă să lași totul, să pleci cu hainele de pe tine, să fugi de frica omului pe care l-ai iubit și cu care ai ales să îți construiești o familie?

Tatiana este o învingătoare, care a reușit să iasă dintr-o relație abuzivă și a apelat la ajutorul Asociației VIVAD în urmă cu câțiva ani, aceasta fiind sprijinită, consiliată și îndrumată constant. Numele întreg nu putem să vi-l putem oferi, pentru că există un Ordin de Protecție și conform statutului asociației, îi este protejată identitatea.

A locuit într-un adăpost pentru femeile abuzate, apoi într-o chirie din Municipiul Cluj-Napoca. Este beneficiară a ajutorului pentru victimele violenței în familie, acordat de Primăria Municipiului Cluj-Napoca, prin care i se plătește chiria. Are un copil preșcolar, diagnosticat cu epilepsie și ADHD, dar și cu sechele rămase în urma bătăilor și agresiunilor la care a fost supus de mic.

Din păcate, proprietarul a vândut apartamentul în care locuia, iar ea trebuie să se mute. O mutare dintr-o chirie în alta, presupune plata cu anticipație a chiriei pentru minim o lună și o garanție egală din nou cu cuantumul acestei chirii, iar Tatiana nu dispune de acești bani.

De aceea, dragii mei, ajutorul vostru contează atât de mult pentru Tatiana! Nu o lăsați să ajungă din nou în postura de victimă! De voi depinde ca Tatiana să poată merge mai departe, să nu ajungă în stradă, sau mai rău, înapoi în acel mediu agresiv. Dăruind un pic de la dumneavoastră, aduceți lumină în viața unei familii. Ce poate fi mai frumos?

Asociația Vivad cere sprijinul celor care încă își doresc să facă o faptă bună și să-i ofere Tatianei o mână de ajutor, o șansă în plus pentru o viață normală, nimic mai mult!

Dacă doriți să oferiți un sprijin material, contul este următorul: RO62BRDE130SV93024671300. Vă rugăm să precizați că donația dumneavoastră este pentru Tatiana.


Fiți împotriva violenței în familie, ajutați-i pe cei care vor să iasă din acel infern!

Încarcă mai mult de Exponentul
Încarcă mai mult în Voluntar pentru Societate
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Lucruri pe care trebuie să le știm despre reciclarea plasticului

Reciclarea plasticului este una dintre cele mai ineficiente tipuri de reciclare. Prea puți…