Acasă Cultură „Unitate în diversitate”, tema Conferinței Naționale a Asociației Psihologilor din România găzduite de UBB

„Unitate în diversitate”, tema Conferinței Naționale a Asociației Psihologilor din România găzduite de UBB

2 min citire
Comentariile sunt închise pentru „Unitate în diversitate”, tema Conferinței Naționale a Asociației Psihologilor din România găzduite de UBB
0
208

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca găzduiește, în perioada 22-24 noiembrie 2019, cea de-a XIII-a Conferință Națională a Asociației Psihologilor din România, tema acestei ediții fiind „Unitate în diversitate”.

Conferința „Unitate în diversitate” este organizată de Asociația Psihologilor din România. S-a realizat în parteneriat cu Colegiul Psihologilor din România. Colaboratoare este Facultatea de Psihologie și Știinte ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Ea este inclusă în cadrul evenimentelor dedicate Centenarului UBB.

„Nu urmărim doar o restartare a APR, ci o restartare care să ardă etapele pierdute, pentru a ne reconecta cât mai rapid la psihologia internațională. Țintim să ne atingem obiectivele stabilite, prin keynote-uri invitate, workshopuri (invitate-mese rotunde și autopropuse) și simpozioane/lucrări științifice (autopropuse), reflectând întreaga diversitate a psihologiei științifice (ex. specializările clinic – educațional – organizațional și subdomeniile lor și/sau cele de interacțiune între ele)”, afirmă prorectorul UBB pentru cercetare, competitivitate-excelență și publicații științifice, prof. univ. dr. Daniel David, președintele Asociației Psihologilor din România și al Conferinței.

Ceremonia de deschidere a Conferinței a avut loc vineri, 22 noiembrie 2019.

Pentru informații complete legate de programul conferinței, vă invităm să accesați link-ul evenimentului (http://conferinta.apsi.ro). De asemenea, puteții urmări și pagina de Facebook a Asociației Psihologilor din România (https://www.facebook.com/apsi.ro).

Încarcă mai mult de Balint Ioana
Încarcă mai mult în Cultură
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Program româno-american de reformă administrativă, la UBB

Departamentul de Administraţie și Management Public, din cadrul UBB, desfăşoară în perioad…