Acasă Cultură Un spectacol al Teatrului de păpuși „Puck”, prezentat la mall-ul din cartierul Gheorgheni

Un spectacol al Teatrului de păpuși „Puck”, prezentat la mall-ul din cartierul Gheorgheni

2 min citire
Comentariile sunt închise pentru Un spectacol al Teatrului de păpuși „Puck”, prezentat la mall-ul din cartierul Gheorgheni
2
214

Spectacolul „Scufița Roșie și lupul cel flămând” al Teatrului de Păpuși „Puck”, instituție de cultură din subordinea Consiliului Județean Cluj, va fi prezentat vineri, 17 mai, de la ora 18:30 la Iulius Mall Cluj-Napoca, în Atriumul principal.

Spectacolul după Frații Grimm are adaptarea scenică, regia și interpretarea de Ion Iurcu.

Un păpușar-povestitor acompaniază în aventurile sale o fetiță căreia i se spune Scufița Roșie. În poveste intervine și bunicuța ei care locuiește în mijlocul pădurii și care se îmbolnăvește. Nepoțica trebuie să-i ducă un coș plin cu merinde care să o ajute să se însănătoșească, însă traseul prin pădure e plin de obstacole.

În această nouă versiune a poveștii, accentul se pune pe interacțiunea cu micii spectatori, în scopul de a le stimula imaginația, creativitatea și pofta de joacă. Concepția este cea de spectacol-atelier interactiv, centrat pe un singur actor care dă viață tuturor personajelor. Narațiunea urmează firul poveștii iar, pe alocuri, dialogurile sunt înlocuite cu muzică. Întreaga aventură e plină de surprize, de la începutul călătoriei Scufiței Roșii, până la final.

Spectacolul interactiv se joacă în limba română, durează aproximativ 50 de minute, iar vârsta minimă recomandată este de trei ani.

Accesul este gratuit.


Încarcă mai mult de Pripon Flavia
Încarcă mai mult în Cultură
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Program româno-american de reformă administrativă, la UBB

Departamentul de Administraţie și Management Public, din cadrul UBB, desfăşoară în perioad…