Acasă Social Educație Facultatea de Științe Politice, Admnistrative și ale Comunicării reprezintă România la concursul internațional Solar Decathlon Africa – 2019

Facultatea de Științe Politice, Admnistrative și ale Comunicării reprezintă România la concursul internațional Solar Decathlon Africa – 2019

3 min citire
Comentariile sunt închise pentru Facultatea de Științe Politice, Admnistrative și ale Comunicării reprezintă România la concursul internațional Solar Decathlon Africa – 2019
1
649

Studenți ai Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Cominicării, specializarea Publicitate, anul II, s-au organizat într-o echipă de comunicare numită Digitality. Digitality va participa la concursul „Solar Decathlon Africa – 2019”, un concurs în cadrul căruia vor participa 20 de echipe internaţionale cu idei originale despre cum vor arăta casele viitorului.

Digitality este o echipă structurată sub forma unei agenții de publicitate, având 19 membri care lucrează în departamente de Client Service, Strategie, Creație, Digital și Media și va gestiona comunicarea echipei româno-marocane, Modularity, înscrise în acest proiect.

Case și planuri pentru viitor

Modularity este o echipă formată din tineri inovatori care activează în diverse domenii precum: arhitectură, inginerie, construcții, IT și comunicare, scopul fiind acela de a găsi soluții de smart living, integrate într-o casă inteligentă.  

Momentan, prioritatea Digitality este reprezentată de promovarea echipei Modularity, însă, după terminarea concursului, studenții doresc să se extindă pe piață sub forma unei agenții veritabile.

Într-un timp foarte scurt, studenții din echipa Digitality au reușit să atragă parteneri la nivel național, inclusiv în Cluj Napoca, cum ar fi Humanitas și ClujHub.

Cel mai recent eveniment organizat de aceștia este Science Summit,eveniment satelit al TechFest. În cadrul acestuia au avut loc conferițe pe subiecte precum inteligență artificială, realitate virtuală și case inteligente.

Universitatea Babeș-Bolyai demonstrează încă o dată că își merită locul în topul universităților internaționale. Instituție de învățământ cu prestigiu, UBB nu ezită în niciun an să dea societății buni profesioniști cu o experiență căpătată încă din timpul facultății.

Încarcă mai mult de Pavel Lazăr
Încarcă mai mult în Educație
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

CLUJ FUTURE OF WORK: Cum va arăta în 20 de ani modul în care lucrăm și în care contribuim la calitatea vieții în Cluj-Napoca?

Cluj Future of Work este primul proiect finanțat de Urban Innovative Actions în România. B…