Acasă Social Educație UBB dă startul consultațiilor pregătitoare pentru concursul MATE-INFO UBB 2020

UBB dă startul consultațiilor pregătitoare pentru concursul MATE-INFO UBB 2020

3 min citire
Comentariile sunt închise pentru UBB dă startul consultațiilor pregătitoare pentru concursul MATE-INFO UBB 2020
0
400

Facultatea de Matematică și Informatică a UBB a început, din noiembrie 2019, seria de consultații pregătitoare atât la matematică, cât și la informatică pentru Concursul Mate-Info 2020.

Acestea sunt menite să vină în sprijinul liceenilor care vor să dea admitere la Facultatea de Matematică și Informatică sau să participe la concursul Mate-Info UBB, ediția din 2020. Consultațiile sunt gratuite și se desfășoară în clădirea centrală a UBB. Programul este afișat pe pagina facultății (www.cs.ubbcluj.ro).

Concursul Mate-Info UBB 2020 se adresează elevilor de liceu de clasa a XII-a. Este dedicat şi celor ce au deja o diplomă de bacalaureat și doresc să-şi verifice cunoștințele în vederea admiterii la Facultatea de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai.

Prin organizarea concursului Mate-Info UBB, Facultatea de Matematică şi Informatică vine în întâmpinarea tuturor celor care doresc să urmeze cursurile acestei facultăţi, oferindu-le şansa de a susţine o probă de concurs similară cu proba scrisă a concursului de admitere”, au declarat organizatorii.

Astfel, nota obţinută la Concursul Mate-Info poate fi folosită ca notă la proba scrisă la admiterea la Facultatea de Matematică şi Informatică. Condiția este ca ea să fie mai mare de 6. Mai mult, primii şase candidaţi de clasa a XII-a de la fiecare disciplină (Matematică sau Informatică) sunt admişi direct la Facultatea de Matematică şi Informatică cu nota 10. Dacă nota obţinută la concurs nu e cea dorită, candidaţii pot participa la concursul de admitere din luna iulie.

Cea de-a opta ediție a concursului Mate-Info UBB va avea loc sâmbătă, 4 aprilie 2020.

Încarcă mai mult de Balint Ioana
Încarcă mai mult în Educație
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

De Ziua Culturii Naţionale are loc inaugurarea secţiei de inițiere fanfară Turda a Şcolii de Arte Cluj!

Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca organizează cu prilejul Zilei Culturii N…