Acasă Social Educație UBB a inaugurat laboratorul IoTLab (Internet of Things Lab)

UBB a inaugurat laboratorul IoTLab (Internet of Things Lab)

1 min citire
Comentariile sunt închise pentru UBB a inaugurat laboratorul IoTLab (Internet of Things Lab)
0
89

Facultatea de Matematică și Informatică a Universității Babeș-Bolyai a inaugurat joi, 21 noiembrie 2019, IoTLab (Internet of Things Lab).

Laboratorul IoTLab va oferi studenților un spațiu adecvat şi primitor, în care să poată crea, experimenta şi aplica idei noi, lucrând la teme şi proiecte inovative.

Facultatea de Matematică și Informatică continuă astfel inițiativele şi proiectele care să ducă la o pregătire de specialitate calitativă. Se urmărește introducerea şi dezvoltarea de soluţii creative, încurajând deopotrivă teme de cercetare a cadrelor didactice şi proiecte inovative studențești, în colaborare cu alte instituţii de învăţământ sau cu industria.

Laboratorul a fost realizat cu sprijinul Universității Babeș-Bolyai. Dotările au venit exclusiv din sponsorizări oferite de parteneri industriali, precum: Arobs, Endava, Evozon, Fortech, Montran, Siemens (parteneri Platinum); Accesa, Yonder (parteneri Gold) și Frequentis, Garmin, Qubiz, REBS, Sage Intacct, Transart (parteneri Silver).

Inaugurarea laboratorului a avut loc joi, 21 noiembrie 2019.

Încarcă mai mult de Balint Ioana
Încarcă mai mult în Educație
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

CLUJ FUTURE OF WORK: Cum va arăta în 20 de ani modul în care lucrăm și în care contribuim la calitatea vieții în Cluj-Napoca?

Cluj Future of Work este primul proiect finanțat de Urban Innovative Actions în România. B…