Acasă Cultură Traista cu povești, festivalul dedicat Zilei Povestitului

Traista cu povești, festivalul dedicat Zilei Povestitului

2 min citire
Comentariile sunt închise pentru Traista cu povești, festivalul dedicat Zilei Povestitului
0
83

Festivalul Traista cu povești este un eveniment multicultural care celebrează în Cluj-Napoca, Ziua Mondială a Povestitului – World Storytelling Day.

Copiii sunt așteptați la cea de-a șasea ediție a festivalului să asculte basme, să deseneze, să decupeze sau să modeleze în cadrul atelierelor de lucru manual. Să participe la concursuri de desenat personaje din basme tradiționale, la ateliere creative, să vizioneze proiecții de diafilm, dar și multe alte activități dedicate lor.

Poveștile copilărilei-toate adunate într-o traistă

În traista cu povești veți descoperi basmele tradiționale românești, dar și ale altor popoare: scandinav, polonez, rus și francez.
Și, desigur, lansări și prezentări de carte cu participarea autorilor, scriitori și desenatori.

De sâmbătă, 16 martie, până duminică, 17 martie, Festivalul „Traista cu povești este găzduit de Muzeul Etnografic al Transilvaniei între orele 10 și 18.

Sunteți invitați cu toții, copii și părinți, iubitori de basme, să participați și să vă bucurați la o manifestare artistică și multiculturală clujeană!
Anul acesta, tema festivalului este „Eroii basmelor”: zâne, zmei, balauri, animale năzdrăvane și alte personaje de poveste vă așteaptă!


Încarcă mai mult de Pavel Lazăr
Încarcă mai mult în Cultură
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Număr record de vizitatori la Noaptea Muzeelor UBB

Peste 20.000 de clujeni au trecut într-o singură noapte pragul muzeelor Universității Babe…