Acasă Social Sănătate Târg caritabil ”Împreună pentru sănătatea copiilor”

Târg caritabil ”Împreună pentru sănătatea copiilor”

6 min citire
Comentariile sunt închise pentru Târg caritabil ”Împreună pentru sănătatea copiilor”
0
617

Fundaţia Părinţi din România, iniţiator al serviciului PEDITEL 1791, organizează împreună cu Asociaţia Firul Ariadnei, Atelierul BUBU şi MUSETTE târgul caritabil ”Împreună pentru sănătatea copiilor”

Duminica, 13 mai, orele 10,00-20,00 în incinta Cluj Arena se va desfăşura Târgul caritabil ” Impreuna pentru sanatatea copiilor” care are drept scop strangerea de fonduri pentru ca medicii Peditel 1791 sa ajute gratuit  5,000 de copii in plus.

PEDITEL 1791 functioneaza din ianuarie 2014 si a ajutat gratuit pana in prezent, peste 120,000 de copii.

In 2017, cei 15 medici specialisti si primari care fac parte din echipa Peditel 1791 au ajutat cu empatie, calm, rabdare, dedicare, profesionalism si neconditonat,gratuit  peste 53.339 copii, recordul de apeluri fiind inregistrat in data de 29 decembrie, 227 apeluri, iar din luna august, numarul mediu de apeluri pe luna depaseste 5,000.

 In 2018, in primele 4 luni (ianuarie-aprilie) au fost ajutati aproximativ 20,000 de copii la nivel national, cu o medie de peste 200 apeluri in weekend, ceea ce face ca serviciul Peditel 1791 sa fie cel mai solicitat si utilizat serviciu medical din Romania.

 Pentru accesibilizarea Peditel 1791 pentru toti paritnii, prin acest targ caritabil ne-am propus ca medicii Peditel 1791 sa ajute gratuit,  in urmatoarea perioada 5,000 copii in plus.

Pentru prima data, organizam prima TOMBOLA PEDITEL 1791, cu peste 40 de premii: pretreceri copii, rechizite, carti, produse fashion si beauty, servicii beauty, jucarii educationale, vouchere cadou, produse sanatoase, oferite de catre partenerii evenimentului: Musette, Atelierul Bubu, Caravana Veseliei, Oriflame, Casa Orena, Gabriela Popescu MakeUp,Playful Learning, Cartemma, Cool Kids, NLD Profile, Managis Bio, iar lista partenerilor continua sa creasca in fiecare zi.

 Multumim partenerilor care au raspuns cu promptitudine invitatiei noastre si speram ca acest gen de evenimente sa devina o traditie de suport si implicare in comunitate.

Parteneri de comunicare: Daisler Print si AMM DESIGN

 

Parteneri media si de promovare: StiriMed.ro, Radio Cluj, Ziarul Faclia, Exponentul.ro, Targ de pici, mamici si tatici

Targul caritabil ” Impreuna pentru sanatatea copiilor” vine cu un concept unic:

 

  • Garage sale – vanzarea de hainute, jucarii, imbracaminte si incaltaminte copii si adulti, carti noi sau in stare buna, pe care parintii le pot vinde si face o donatie catre Peditel 1791. Astfel sustinem consumul responsabil si reciclarea, precum si a transmite mai departe, altor copii, bucuria de a darui
  • Ateliere distractive si creative pentru copii si parinti

Atelier de gatit sanatos cu echipa Managis Bio

Atelier de reciclat si crafting cu Asociatia Firul Ariadnei

Pictura pe fata- Asociatia Firul Ariadnei si Caravana Veseliei

Atelier de modelat – Caravana Veseliei

Jonglerie- Asociatia Firul Ariadnei

Spectacole de dans, balet- Clubul de dans Caravana Veseliei

Recital de chitara- Caravana Veseliei

Demonstratii de Tae Kwondo- Caravana Veseliei

 

  • TOMBOLA Peditel 1791- peste 40 de premii

Toate biletele vandute vor merge in sustinerea serviciului Peditel 1791, care isi propune sa ajute gratuit 5,000 de copii in plus sa nu ajunga la spital, daca nu au o urgenta medicala.

REGULAMENT: o persoana poate cumpara un numar nelimitat de bilete la tombola. Validarea participarii la tombola se face prin trimiterea unei e-mail cu OP-ul platii biletului pe email: contact@peditel.ro cu Subiect: PARTICIPARE TOMBOLA.

Castigatorii vor fi extrasi aleatoriu, folosind platforma random.org si vor fi anuntati public, pe facebook si individual telefonic/email, duminica 13 mai, ora 20.30

La tombola poate participa orice persoana, exceptie fiind angajatii organizatorului, co-organizatorului si a partenerilor tombolei.

NOTA: validarea biletelor de tombola se face prin plata biletului de tombola http://bit.ly/2KrgWvK  in contul
FUNDATIA PARINTI DIN ROMANIA
CUI 26227075
IBAN: RO07INGB0000999902391059
ING BANK

DONATII se pot face in contul FUNDATIA PARINTI DIN ROMANIA, CUI 26227075
IBAN: RO07INGB0000999902391059-ING BANK sau donatii lunare, cu cardul, fara comision pe
www.peditel.ro/doneaza

Încarcă mai mult de Exponentul
Încarcă mai mult în Sănătate
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Concertul caritabil de pricesne pentru susținerea Centrului de zi „Acoperământul Maicii Domnului”

Cu gând bun și nobil scop, oameni încununați cu harul cântului bisericesc organizează în p…