Acasă Social Educație Studenții UBB premiați la Georgetown Univeristy din Washington DC

Studenții UBB premiați la Georgetown Univeristy din Washington DC

3 min citire
Comentariile sunt închise pentru Studenții UBB premiați la Georgetown Univeristy din Washington DC
0
198

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca demonstrează de fiecare dată, prin rezultatele sale, grija pe care o acordă educației din sistemul universitar. UBB face ca învățământul universitar românesc să fie recunoscut și apreciat de către studenți și universități de prestigiu din toate colțurile lumii.

Echipa Universității Babeș-Bolyai a câștigat premiul runner-up al competiției de studii de caz în management strategic organizate, în perioada 5-10 februarie 2019, la Georgetown University din Washington DC, clasându-se pe locul II al grupei formate din cinci echipe universitare.

Studenții clujeni, câștigători alături de echipa studențească a Fordham University din New York

Echipa clujeană pregătită de prof. univ. dr. Szász Levente, conf. univ. dr. Györfy Lehel şi lect. univ. dr. Rácz Béla-Gergely este formată din patru studenți ai Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai: Barabási Tamás (Informatică economică, anul II), Boga Balázs (Management, anul I), Kelemen Kincső (Informatică economică, anul III) și Pádár Zsuzsánna (Finanțe și bănci, anul III).

Grupa a fost câștigată de echipa studențească reprezentând Fordham University (New York), urmată de echipa UBB care a devansat astfel echipe reprezentând universități americane de prestigiu, precum Pennsylvania State University, Stetson University (Florida) și Emory University (Atlanta).

Competiția intitulată McDonough Business Strategy Challenge, organizată de Georgetown University – McDonough School of Business, a avut loc în perioada 5-10 februarie 2019 și a reunit 19 echipe reprezentând universități de top cu profil economic de din Europa și America. Echipele au avut sarcina de a elabora o strategie pentru organizația American Cancer Society în vederea creşterii implicării voluntarilor în viața organizației la nivel național, cu accent special asupra generațiilor tinere din America.

Încarcă mai mult de Pavel Lazăr
Încarcă mai mult în Educație
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

A început admiterea la UBB

Universitatea Babeş-Bolyai şi-a deschis marţi, 16 iulie 2019, porţile pentru absolvenţii d…