Acasă Social Educație Studenți de la zece universități din România, în schimb de experiență la UBB

Studenți de la zece universități din România, în schimb de experiență la UBB

2 min citire
Comentariile sunt închise pentru Studenți de la zece universități din România, în schimb de experiență la UBB
0
326

În perioada 19-25 august 2019, studenții UBB organizează tabăra studențească MINDSPARK. Aflată la prima ediție, această tabără de vară, organizată de Asociația StudPAC, din cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, aduce împreună 30 de studenți de la zece universități din România, într-un proiect de dezvoltare a unor modele de bune practici în mediul universitar.

Studenții participanți sunt cazați în Campus Hașdeu și timp de o săptămână, alături de studenții organizatori, participă la workshopuri creative și cursuri non-formale care au menirea de a crea o comunitate studențească activă și unită.

Cu specializări diverse, de la energetică și științe agricole, la drept și sociologie, tinerii prezenți la Cluj-Napoca au un numitor comun, dorința de implicare în societate și învățarea continuă.

„A fost o idee îndrăzneață să organizăm această tabără, este primul proiect mare pe care asociația noastră studențească îl gestionează și ne bucurăm că Universitatea Babeș-Bolyai ne-a ajutat să punem în aplicare această idee.”, declară organizatorii.

Încarcă mai mult de Pripon Flavia
Încarcă mai mult în Educație
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

De Ziua Culturii Naţionale are loc inaugurarea secţiei de inițiere fanfară Turda a Şcolii de Arte Cluj!

Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca organizează cu prilejul Zilei Culturii N…