Acasă Business Smart Start USA, o conferință pentru antreprenorii dispuși să iasă din zona de confort

Smart Start USA, o conferință pentru antreprenorii dispuși să iasă din zona de confort

2 min citire
Comentariile sunt închise pentru Smart Start USA, o conferință pentru antreprenorii dispuși să iasă din zona de confort
0
278

Smart Start USA pornește într-un turneu de promovare a programului care susține companiile românești să demareze afaceri cu parteneri de pe piața americană.

Astfel, Conferința „Smart Start USA” – Oportunități de dezvoltare pentru Internaționalizarea afacerilor româneșt va avea loc în data de joi, 24 octombrie 2019, începând cu ora 12:00, la Grand Hotel Napoca, Sala Atena, Mezanin, str. Octavian Goga, nr. 1, Cluj-Napoca. În cadrul conferinței se va prezenta și platforma de înscriere în program.

Antreprenorii români vor putea să analizeze, într-o dezbatere interactiva, modelele de business care au reuşit pe piața americană prin acest program, iar cei care vor sa iasă din zona de confort și să se internaționalizeze în Statele Unite ale Americii vor afla care sunt paşii pe care trebuie să îi parcurgă pentru a deveni membri ai acestei comunități.

La eveniment vor participa reprezentanti ai băncilor partenere, ai mediului academic, ai mediului de afaceri, membri ai Corpului Diplomatic, precum şi ai administratiei publice centrale.

Organizatorii evenimentului sunt: Fundatia Laufer, Camera de Comerț și Industrie a României, Academia de Studii Economice din Bucureşti, împreuna cu partenerii de implementare a programului Smart Start USA: First Bank, Banca Transilvania, certSign, FNGCIMM, Fondul Român de Contragarantare.

Puteți urmări evenimentul și la: https://www.facebook.com/events/445336842763534/?active_tab=about

Încarcă mai mult de Balint Ioana
Încarcă mai mult în Business
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Stropi de motivație veniți dinspre 2019

Anul care a trecut a fost, cu siguranța, un an dificil. Ne-am confruntat cu multe catastro…