Acasă Sport Simona Halep, aclamată de 30.000 de români pe Arena Națională după Wimbledon

Simona Halep, aclamată de 30.000 de români pe Arena Națională după Wimbledon

6 min citire
Comentariile sunt închise pentru Simona Halep, aclamată de 30.000 de români pe Arena Națională după Wimbledon
8
550

România. În data de 17 iulie 2019, s-au scris din nou momente istorice pe Arena Națională. Andra a reușit să provoace emoții greu de stăpânit în inimile celor aproximativ 30.000 de români prezenți pe cel mai mare stadion al țării, veniți pentru a o susține și a o felicita pe Simona Halep, care a învins-o sâmbătă pe Serena Williams în meciul de la Wimbledon, meci pe care Simona l-a câștigat în două seturi, cu 6-2, 6-2.

Românii prezenți la eveniment au aclamat-o pe Simona și au aplaudat-o minute în șir. Simona a reușit încă o dată prin muncă și determinare să demonstreze tuturor faptul că orice vis poate deveni realitate, dacă muncești și îți dorești cu adevărat, dacă nu renunți.

La finalul intonării imnului de stat, Andra i-a adresat Simonei câteva cuvinte: „Te iubesc, și mă bucur că am putut să fac acest lucru astăzi, să fiu alături de tine, și îți mulțumesc pentru că inspiri o generație întreagă să aibă curaj. Mulțumim”.

Simona a mărturisit că pentru ea este o onoare faptul că a fost inspirată de campionii care au fost alături de ea la evenimentul de pe Arena Națională, dar a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au transmis un mesaj video. Sportiva nu a uitat nici de fanii ei, dar nici de cei mai importanți oameni din viața ei, și anume părinții.

Este o onoare să vă am alături de mine, nu știu, să vin să împart această bucurie cu toți oamenii care au venit special să mă vadă. O parte din acest trofeu aș vrea să i-l dedic mamei mele, pentru că a fost visul ei. Le mulțumesc părinților, familiei, așa cum am spus mereu. Ei au fost foarte importanți, poate cei mai importanți pentru mine, ca să ajung astăzi aici, pe scena aceasta, în fața dumneavoastră, și să ne bucurăm de aceste trofee (…)”, a declarat Simona Halep, vizibil emoționată.

De asemenea, Simona le-a adresat un rând de mulțumiri tuturor antrenorilor săi, care i-au modelat cariera începând cu vârsta de patru ani și jumătate, recunoscând că fiecare a pus câte o cărămidă.

Șirul de mulțumiri a continuat cu doamna Virginia Ruzici, Ilie Năstase, și cu Ion Țiriac, din partea căruia Simona a primit sfaturi, după cum recunoaște și ea: „destul de dure, dar importante”.

Nu în ultimul rând, mulțumirile Simonei s-au îndreptat și către România, țara în care s-a născut, și în care își dorește să-și petreacă toată viața.

Ion Țiriac a rememorat, la rândul său momentele cruciale ale meciului disputat sâmbătă la Wimbledon, împreună cu Simona Halep, în fața tuturor celor prezenți miercuri seara pe Arena Națională.

De la eveniment nu au lipsit nume deja consacrate, precum Gheorghe Hagi, Ion Țiriac sau Ilie Năstase.

Ce a fost diferit față de anul trecut a fost lipsa primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, care anul trecut a fost huiduită la unison de un stadion întreg, atunci când Simona a dorit să-și sărbătorească victoria de la Roland Garros împreună cu cei peste 20.000 de români prezenți în acele momente la eveniment.

Încarcă mai mult de Pripon Flavia
Încarcă mai mult în Sport
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Campionul mondial Bogdan Blăjan intră în cușcă pentru a lupta pe 26 octombrie, la Gala Internațională de MMA și Kickbox Cluj

Bogdan Blăjan este un tânăr care practică de ani buni sporturi de performanță, având la ac…