Sensul vieții

3 min citire
Comentariile sunt închise pentru Sensul vieții
0
108

E falsă ideea cum că fiecare din noi are un anumit destin și că trebuie descoperit. Cel care susține că nu și-a găsit sensul ori rostul în viață, acel om nu și-a găsit un lucru pe care să îl facă din toată inima lui, cu multă pasiune. Nu trebuie neapărat să și trăiești din acea pasiune, dar fă ceva în care pui suflet, ceva la care să te dedici cu totul, indiferent de cât de neînsemnat pare. În plus și societatea așteaptă asta de la tine. Și tu la rândul tău te-ai bucura să constați că persoana la care apelezi pentru un serviciu, îl face cu mare pasiune. Avem nevoie de oameni dedicați. Dacă ar fi totuși să dăm o definiție pe scurt pentru sensul vieții atunci definiția ar fi: bucuria.

  • Trăiește-ți viața la maxim și cu pasiune, nu în zona ta de confort și ca un zombi!
  • Fă lucruri care te bucură cu adevărat!
  • Viața ai primit-o în dar de la D-zeu. Nu îți bate joc de ea, pentru că vei regreta apoi la sfârșitul acesteia!
  • Ești capabil(ă) să faci lucruri de care nu ai crede că ai fi în stare! Îndrăznește!
  • De multe ori noi știm ceea ce ar trebui să facem pentru a ne schimba în bine viața, însă nu o facem pentru că nu avem curaj, nu avem un imbold, nu avem un prieten care să ne încurajeze, și ne complacem atunci în situația mizerabilă în care ne aflăm, așteptând să apară din senin un salvator.

Dacă nu ți-ai găsit măcar un lucru pe care să-l faci cu pasiune și dedicație maximă, nu e niciodată prea târziu să îl cauți. Succes!

Încarcă mai mult de Nelu-Cristian Țone
Încarcă mai mult în Stil de viață
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

3 tipuri de oameni care merită evitați

Autor: Raluca Irimie Cu toate că ne așteptăm ca oamenii să ne răspundă cu aceeași monedă, …