Acasă Politică Administrație S-au finalizat lucrările de asfaltare din localitatea Frata și încep noi lucrări în satului Viișoara

S-au finalizat lucrările de asfaltare din localitatea Frata și încep noi lucrări în satului Viișoara

1 min citire
Comentariile sunt închise pentru S-au finalizat lucrările de asfaltare din localitatea Frata și încep noi lucrări în satului Viișoara
0
303

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic și a locuitorilor din zonă faptul că au fost finalizate lucrările de asfaltare pe raza localității Frata.

Lucrările de asfaltare au vizat sectorul în lungime de peste 4 km al drumului județean. El traversează localitatea Frata și este cuprins între pozițiile kilometrice 30+130 și 26+128.

Totodată, în cursul zilei de marți, 26 noiembrie s-au demarat noi lucrări pe raza localității Viișoara. Ele se desfășoară în ritm alert. Acestea vizează tronsonul în lungime de 5 kilometri, cuprins între kilometrul 0+600 și kilometrul 5+600, tronson care traversează localitatea Viișoara.

Anterior, în cadrul lucrărilor de întreținere derulate de Consiliul Județean pe drumul județean 150, a fost deja finalizată asfaltarea sectorului de 7,45 kilometri cuprins între kilometrul 40+300 și kilometrul 32+850, pe direcția DN16 (Mociu) – Frata.

Încarcă mai mult de Balint Ioana
Încarcă mai mult în Administrație
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Stropi de motivație veniți dinspre 2019

Anul care a trecut a fost, cu siguranța, un an dificil. Ne-am confruntat cu multe catastro…