Acasă Politică Administrație S-au finalizat lucrările de asfaltare din localitatea Frata și încep noi lucrări în satului Viișoara

S-au finalizat lucrările de asfaltare din localitatea Frata și încep noi lucrări în satului Viișoara

1 min citire
Comentariile sunt închise pentru S-au finalizat lucrările de asfaltare din localitatea Frata și încep noi lucrări în satului Viișoara
0
84

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic și a locuitorilor din zonă faptul că au fost finalizate lucrările de asfaltare pe raza localității Frata.

Lucrările de asfaltare au vizat sectorul în lungime de peste 4 km al drumului județean. El traversează localitatea Frata și este cuprins între pozițiile kilometrice 30+130 și 26+128.

Totodată, în cursul zilei de marți, 26 noiembrie s-au demarat noi lucrări pe raza localității Viișoara. Ele se desfășoară în ritm alert. Acestea vizează tronsonul în lungime de 5 kilometri, cuprins între kilometrul 0+600 și kilometrul 5+600, tronson care traversează localitatea Viișoara.

Anterior, în cadrul lucrărilor de întreținere derulate de Consiliul Județean pe drumul județean 150, a fost deja finalizată asfaltarea sectorului de 7,45 kilometri cuprins între kilometrul 40+300 și kilometrul 32+850, pe direcția DN16 (Mociu) – Frata.

Încarcă mai mult de Balint Ioana
Încarcă mai mult în Administrație
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Idei de activități pentru iarnă

Vin sărbătorile! Ce poate fi mai frumos decât să te bucuri împreună de persoanele la care …