Acasă Politică Administrație S.A.F.E. – proiectul clujean prezentat la întâlnirea transportatorilor

S.A.F.E. – proiectul clujean prezentat la întâlnirea transportatorilor

2 min citire
0
0
40

Proiectul clujean S.A.F.E., prezentat la întâlnirea Federației Transportatorilor Urbani Suburbani și Metropolitani de Călători

InfoTrafic – Radioul de pe strada ta a participat vineri la întâlnirea Federației Transportatorilor Urbani Suburbani și Metropolitani de Călători (TUSMC). Aceasta este o întâlnire anuală a reprezentanților companiilor de transport public din toată țara. Managerii InfoTrafic au prezentat în cadrul întâlnirii conceptul și beneficiile unui proiect implementat la Cluj-Napoca: proiectul S.A.F.E (semnale alarmă fenomene extreme), sistem de alertare prin mesaje audio a publicului călător.

https://www.youtube.com/watch?v=5x-UfnQZn2c&t=8s

S.A.F.E. reprezintă un sistem eficient de alertă prin mesaje audio a populației în cazul unor urgențe, fenomene meteo extreme sau calamități naturale. Sistemul poate fi utilizat fără costuri pentru autoritățile locale și instituțiile publice partenere.

Instituțiile partenere au acces direct în aplicația integrată în sistemul InfoTrafic,. În cazul unor urgențe sau fenomene naturale extreme, se pot selecta, pentru difuzare, mesaje audio de avertizare pentru cetățeni. Aceste mesaje audio pot fi difuzate la fiecare 15 minute, în difuzoarele InfoTrafic, prezente în stațiile de autobuz din Cluj-Napoca.

Sistemul S.A.F.E. a fost deja testat și folosit cu succes, în colaborare cu Serviciul pentru Siguranța Cetățenilor din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca.

Încarcă mai mult de Balint Ioana
Încarcă mai mult în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Verificați de asemenea

Peste 5.800.000 de lei destinați pentru reabilitarea școlilor speciale clujene

Președintele Consiliului Județean Cluj a semnat contractele de finanțare din fonduri europ…