Acasă Cultură Rezultate remarcabile ale studenților UBB la concursul internațional de programare „International Collegiate Programming Contest”

Rezultate remarcabile ale studenților UBB la concursul internațional de programare „International Collegiate Programming Contest”

1 min citire
Comentariile sunt închise pentru Rezultate remarcabile ale studenților UBB la concursul internațional de programare „International Collegiate Programming Contest”
0
261

Studenții clujeni se situează în primele 10 locuri pe țară în cadrul concursului internațional „International Collegiate Programming Contest”

Studenții Facultății de Matematică și Informatică a UBB au participat în perioada 18-20 octombrie 2019 la International Collegiate Programming Contest -ICPC 2019. Organizați în două echipe, ei au luat parte la etapa regională SEERC (Europa de Sud-Est) a concursului internațional de programare.

Echipa UBB HakunaMatata, formată din Sebastian Nechita, Tudor Cozma și Bogdan Pop, s-a clasat pe locul IV. A doua echipa a UBB, AvengersAssemble, compusă din Andrei Sorin Popovici, Rareș Patcas și Flaviu Crăciun, s-a clasat în primele 10 echipe din România.

Această etapă a competiției s-a desfășurat la Universitatea Politehnica București. Competiția a avut 57 de echipe înscrise din Europa Centrală și de Est.

Concursul internațional de programare este prima competiție globală organizată pentru universitățile din toată lumea.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, vă invităm să accesați http://acm.ro/.

Încarcă mai mult de Balint Ioana
Încarcă mai mult în Cultură
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Program româno-american de reformă administrativă, la UBB

Departamentul de Administraţie și Management Public, din cadrul UBB, desfăşoară în perioad…