Acasă Life & style Răsfăţ culinar Butter Chicken-răsfăț culinar cu rețeta bucătarului de la Da Camel

Butter Chicken-răsfăț culinar cu rețeta bucătarului de la Da Camel

3 min citire
Comentariile sunt închise pentru Butter Chicken-răsfăț culinar cu rețeta bucătarului de la Da Camel
0
922

Danish Ashraf, bucătarul și proprietarul restaurantului Da Camel, ne împărtășește rețeta sa de suflet. Pasionat de bucătărie, participant și la Chefi la cuțite, Danish ne mărturisește că gătește des pentru clienții săi. Pentru el contează ca oamenii ce îi calcă pragul să se simtă bine. Important pentru el este ca mâncarea să fie savurată, să existe plăcerea de a mai reveni.

Bucătarii de la Da Camel Pub sunt pregătiți de Danish. În fiecare zi stă alături de ei și experimentează și deslușesc împreună tainele bucătăriei indiene. Clienții săi ne mărturisesc că vin des pentru a se bucura de rețeta bucătarului.

O rețetă simplă, dar mult iubită de clujeni

Rețeta este ușor de preparat: în 3 pași. Despre ea există povești multe, fiind cea mai veche rețetă indiană. Despre prepararea ei ne povestește Chef Danish:

„Butter Chicken este rețeta mea de suflet pe care o gătesc cu drag în restaurant pentru clienții noștri. Este foarte gustoasă, se gătește ușor și poate fi adoptată de orice bucătărie din lume. Oricine poate să o prepare. Și bineînțeles, este un produs tradițional indian.

Rețeta este foarte ușoară. Se realizează în trei pași. Îți  trebuie 300 de g de pui. Pieptul de pui trebuie prăjit bine în unt. După aceea trebuie să adaugi paste de ghimbir și paste de ceapă. Pastele de ghimbir le preparăm noi în bucătărie. La fel și pastele de ceapă. Și apoi adăugăm sos de roșii. După aceea lăsăm aproximativ 3 minute puiul în condimente.

Adăugăm apoi un condiment special de Butter Chicken. Chiar așa este denumit. Iar apoi smântână de gătit.”

Încarcă mai mult de Pavel Lazăr
Încarcă mai mult în Răsfăţ culinar
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Sezonul dovlecilor: o rețetă delicioasă de brioșe cu dovleac

Anotimpul toamnei vine mereu încărcat de recolte bogate și de bunătățuri. Noi, cei de la E…