Acasă Cultură REÎNTÂLNIRI la Şcoala de Arte „Tudor Jarda”

REÎNTÂLNIRI la Şcoala de Arte „Tudor Jarda”

3 min citire
0
0
35

Joi, 7 noiembrie 2019 ,de la ora 17.00, Şcoala Populară de Arte “Tudor Jarda” găzduieşte  “Reîntâlniri”.

„Reîntâlniri” este la a VII-a ediție a spectacolelor folclorice ale absolvenţilor instituţiei, eveniment devenind deja tradiţie. În cardul acestor câteva ore, o dată pe an, cei mai merituoși dintre ei se reunesc. Evenimentul este desfășurat sub coordonarea d-nei Ana Strîmturean, care este un cunoscut interpret vocal şi, totodată, expert al clasei de muzică populară. Spectacolul se va desfăşura în Sala “Şantier”, de pe strada Fabricii de Zahăr nr. 51.

Protagonişti de această dată vor fi interpreţii Valeria şi Traian Ilea, Ionuţ Candrea, Alin Perşa şi pe taragotistul Alexandru Groza. Gala absolvenţilor  va fi acompaniată de Taraful “Vatră de Dor” al Şcolii de Arte Cluj. Momentele de joc popular vor fi realizate de Ansamblul Folcloric “Vatră de Dor”, coordonat de Viorel Dragomir. Prezentarea evenimentului va fi făcută de către Cosmin Mocean.

“Dorim să ne ţinem aproape absolvenţii noştri, deoarece fiecare a urmat Şcoala de Arte din plăcere, în urma unei mari pasiuni pe domeniul studiat, dorinţa lor fiind aceea de a se remarca şi a se lansa în arta spre care au optat când s-au înscris la cursurile şcolii noastre. Iar faptul că, periodic, prin aceste REÎNTÂLNIRI actualii cursanţi au posibilitatea să urmărească, pe scenă, evoluţia celor consacraţi, lucrul respectiv îi apropie pe începători de zona marii arte, la care tânjesc încă din prima zi când au venit la instituţia noastră”, ne-a declarat, referindu-se la acest important proiect, dl. Vasile Corpodean, managerul Şcolii Populare de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca.

Intrarea la spectacol este liberă!

Încarcă mai mult de Balint Ioana
Încarcă mai mult în Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Verificați de asemenea

Fii parte din Orchestra de suflători a Municipiului Turda!

Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca intenţionează să reînvie mişcarea de fan…