Acasă Life & style Răsfăţ culinar Răsfăț culinar, o campanie cu și despre fascinanta lume a gastronomiei

Răsfăț culinar, o campanie cu și despre fascinanta lume a gastronomiei

4 min citire
Comentariile sunt închise pentru Răsfăț culinar, o campanie cu și despre fascinanta lume a gastronomiei
4
600

În fiecare dimineață ne trezim urmăriți de sunetul strident al alarmei de la ceas și pentru tot restul zilei suntem într-o goană nebună încercând să rezolvăm atât sarcinile personale, cât și activitățile profesionale. Odată cu sosirea serii, tot zbuciumul de peste zi se liniștește și noi ne găsim înconjurați de cei dragi. Și cum altfel putem să sărbătorim acest binemeritat moment de pace decât luând cina împreună. Încă din timpuri străvechi, cina reprezenta momentul când toți cei dragi se întorceau acasă de la muncile de peste zi și toată familia se strângea în jurul mesei pentru a-și povesti momentele frumoase ale zilei.

Prezentul zilelor noastre nu ne mai permite să ne îndeletnicim la fel de mult precum ne-am dori cu prepararea unor delicii culinare pentru toți cei dragi ai noștri. De aceea noi, echipa Exponentul, dorim să vă facem cunoștință cu cele mai îndragite locuri din orașul nostru unde vă puteți bucura de adevărate răsfățuri culinare.

Din fericire, trăim într-un oraș în plină expansiune, iar acest lucru contribuie la diversificarea culturilor care poposesc în Cluj-Napoca. Pentru noi, acest lucru înseamnă nenumărate experiențe pentru propriile papile gustative.

Liniște și voioșie alături de cei dragi în jurul mesei

Ori de câte ori alegem să luăm masa cu familia sau cu prietenii, acestea sunt ocazii de bucurie, de relaxare în compania celor dragi, sunt momente în care împărtăşim propriile trăiri, dar şi pătrundem în aventura numită viaţă a celor pe care îi iubim. „A lua masa împreună” a devenit treptat, treptat emblema momentelor în care putem să fim noi înşine în prezenţa celor pe care îi îndrăgim.

Vă invităm să vă alăturați călătoriei noastre și să povestim experiențele pe care le-am avut în minunata lume a gastronomiei. Ne puteți destăinui pe adresa de e-mail exponentul@gmail.com locurile, rețetele ori momentele frumoase petrecute cu și în universul culinar.

Poftă bună și la cât mai multe răsfățuri culinare!

Încarcă mai mult de Pavel Lazăr
Încarcă mai mult în Răsfăţ culinar
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Sezonul dovlecilor: o rețetă delicioasă de brioșe cu dovleac

Anotimpul toamnei vine mereu încărcat de recolte bogate și de bunătățuri. Noi, cei de la E…