Acasă Cultură Lansare de carte. 7 decade trecute de la nașterea scriitorului Radu Țuculescu

Lansare de carte. 7 decade trecute de la nașterea scriitorului Radu Țuculescu

2 min citire
Comentariile sunt închise pentru Lansare de carte. 7 decade trecute de la nașterea scriitorului Radu Țuculescu
0
172

Astăzi, 30 ianuarie 2019, începând cu ora 18.00, sunteți invitați în Sala Auditorium Maximum a Colegiului Academic (UBB), de pe str. Mihail Kogălniceanu nr. 3-5, la un eveniment special dedicat scriitorului clujean Radu Țuculescu la împlinirea vârstei de 70 de ani.

Frumosul eveniment, omagiu adus scriitorului Radu Țuculescu, este organizat de Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj, Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Cluj și Editura Școala Ardeleană. Desăvârșitul artist merită a fi sărbătorit și apreciat pentru activitatea sa:  un excelent prozator, dramaturg, traducător, ziarist și regizor de teatru clujean. Un artist născut din artiști. Un stâlp al spațiului cultural clujean.

Lansare de carte, concert de jazz și lectură artistică

Cu acest prilej, se va lansa noua sa carte, „Uscătoria de partid. Blitz-proze”. Evenimentul va fi prezentat de către Constantina Raveca Buleu, Bianca Tămaș, Ion Mureșan, Victor Cubleșan, Vasile Gogea și doi invitați din Israel: Moshe B. Itzhaki și Paul Farkaș.

Concert de jazz: Laura Orian Quartet va susține concertul de jazz, urmând ca mai apoi să apreciem lectura artistică a altor doi artiști: Ionuț Caras (Teatrul Național Cluj-Napoca) și Viktor Hegedüs (Facultatea de Teatru și Film, UBB).

Pentru detalii legate de eveniment puteți accesa pagina evenimentul aici.

Încarcă mai mult de Pavel Lazăr
Încarcă mai mult în Cultură
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

A avut loc vernisajul Școlii Populare de Arte “Tudor Jarda” din Cluj-Napoca

Micuța și cocheta Galerie “Arte” de pe strada Vasile Alecsandri nr.1, a Școlii Populare de…