Acasă Cultură Proiect pe tema ,,Dezvoltarea Sustenabilă a Membrilor unei Organizaţii pentru o integrare reuşită în companie”, inițiat la UBB

Proiect pe tema ,,Dezvoltarea Sustenabilă a Membrilor unei Organizaţii pentru o integrare reuşită în companie”, inițiat la UBB

1 min citire
0
0
38

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), prin Institul-STAR UBB (http://starubb.institute.ubbcluj.ro) a inițiat împreună cu compania NTT DATA Romania, DAAD, FSEGA și Facultatea de Ştiinţe Aplicate Nürtingen -Geislingen un proiect inițiat având ca temă ,,Dezvoltarea Sustenabilă a Membrilor unei Organizaţii pentru o integrare reuşită în companie”.

Proiectul va dura 1 an și va fi derulat administrativ prin ,,Oficiul de Management și Transfer Tehnologic și Cognitiv al UBB”.

Printre obiectivele generale ale proiectului se regăsesc: studiul literaturii de specialitate, analiza calitativă şi cantitativă a informaţiilor primite din partea organizației cu privire la percepţia membrilor organizaţiei asupra eficienţei fazei de integrare, elaborarea unui ghid de bune practici, precum și elaborarea raportului final al proiectului de cercetare.

Echipa de proiect este formată din lect. univ. dr. Diana Ivana, director de proiect, prof. univ. dr. Mihaela Drăgan, prof. dr. Heidemarie Seel, conf. univ. dr. Monica Zaharie, dr. Daniel Metz și colaboratori (membrii ai departamentului de Ştiinţe Economice si Gestiunea Afacerilor în limba germană, FSEGA).

Încarcă mai mult de Pripon Flavia
Încarcă mai mult în Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Verificați de asemenea

Rezultate remarcabile ale studenților UBB la Olimpiada Națională a Economiștilor în Formare

Patru studenți ai Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Unive…