Acasă Politică Intern Primarul Clujului, Emil Boc, a trimis o scrisoare de felicitare către CFR Cluj, campioana României

Primarul Clujului, Emil Boc, a trimis o scrisoare de felicitare către CFR Cluj, campioana României

3 min citire
Comentariile sunt închise pentru Primarul Clujului, Emil Boc, a trimis o scrisoare de felicitare către CFR Cluj, campioana României
3
1,344

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, i-a felicitat pe fotbaliștii de la CFR Cluj printr-o scrisoare adresată clubului. Echipa clujeană și-a adjudecat victoria duminică, 12 mai, pe stadionul propriu. Aceștia au jucat împotriva celor de la CSU Craiova, iar titlul de campioană a fost obținut pentru a doua oară consecutiv, sub comanda lui Dan Petrescu. Acesta este cel de-al 5-lea titlu de campioană din istoria clubului.

„Vă felicit, în numele comunității clujene, pentru performanțele excepționale obținute în acest sezon al Ligii și pentru obținerea celui de-al 5-lea titlu de campioană din istoria clubului! Sunt impresionante dedicarea și efortul colectiv pe care l-ați depus pentru a păstra titlul în Gruia! Ați reușit să puneți din nou Clujul pe harta sportivă a Europei” au fost cuvintele lui Emil Boc la adresa sportivilor de la CFR Cluj.

Edilul spune că datorită sportivilor precum cei din echipa CFR Cluj, tinerii noștri au ocazia să vadă la ei acasă, în mod constant modele de perseverență și succes, iar performanța echipei clujene creează un exemplu pentru tinerii sportivi.

În aceiași măsură, și suporterii au un cuvânt care atârnă greu în victoria CFR Cluj, pentru că aceștia își susțin echipa cu emoție, din tribunele stadionului Dr. Constantin Rădulescu, iar vocea acestora este un puternic simbol al identității locale, cu care orașul se mândrește.

„Avem dreptul să visăm la un parcurs european de succes în următorul sezon, care să confirme că sunteți cea mai în formă echipă românească din Ligă. Felicitări, CFR 1907 Cluj! Felicitări Campionilor! Mulțumim, băieți!” a mai spus Emil Boc.

Încarcă mai mult de Pripon Flavia
Încarcă mai mult în Intern
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Campionul mondial Bogdan Blăjan intră în cușcă pentru a lupta pe 26 octombrie, la Gala Internațională de MMA și Kickbox Cluj

Bogdan Blăjan este un tânăr care practică de ani buni sporturi de performanță, având la ac…