Acasă Social Sănătate PEDITEL 1791 participă la ONG EXPO

PEDITEL 1791 participă la ONG EXPO

2 min citire
Comentariile sunt închise pentru PEDITEL 1791 participă la ONG EXPO
0
442

Sâmbătă, 24 martie, oraele: 10.00-18.00, la CASA Matei Corvin , Peditel 1791 – Fundația Părinti din România- participă la ONG EXPO.

ONG EXPO este un eveniment organizat de Clubul Francofon de Afaceri din Cluj pentru sectorul neguvernamental din Cluj, care doreşte să încurajeze un dialog între cetăţeni de toate vârstele şi ONG-uri, despre activităţile de voluntariat prin care aceste organizații pot avea impact asupra comunităţii locale. La eveniment sunt așteptate 30 de ONG-uri expozante și mai bine de 1000 de vizitatori.

Medicul Peditel 1791 va  susține un seminar gratuit ”Sfaturi medicale practice în bolile copilăriei ”, ora 12.00-13.30

Totodată, împreună cu voluntarii noștri- Gabi Barbu (Asociația Firul Ariadnei)  și Adrian Barbu vom avea o surpriză pentru copii : face painting.

Desfășurat sub sloganul „Primăvara se numără ONG-urile!”, ONG EXPO  este un eveniment dedicat societăţii civile, dar şi o oportunitate de a aduce ONG-urile în atenţia cetăţenilor şi a publicului larg.

Și pentru că suntem în apropierea Sărbătorilor Pascale- vă așteptam cu produse și decorașiuni hand made, realizate și donate de către voluntarii nostri, pentru susținerea serviciului Peditel 1791.

Pentru seminarul gratuit, numărul locurilor în sală este limitat la 40 de locuri, iar înscrierea gratuită se poate face în link https://goo.gl/forms/Lmz1Nh9fIvK0JKqy1

Programul detaliat:

 

 

Încarcă mai mult de Exponentul
Încarcă mai mult în Sănătate
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Cercetătorii UBB au studiat influența unor plante asupra celulelor tumorale

O echipă de cercetători din cadrul Departamentului de Biologie Moleculară și Biotehnologie…