Acasă Cultură Parteneriat inedit între CMST și Art House Gallery

Parteneriat inedit între CMST și Art House Gallery

5 min citire
Comentariile sunt închise pentru Parteneriat inedit între CMST și Art House Gallery
1
139

Luna martie marchează debutul unei colaborări inedite între două entități de prestigiu ale Clujului nostru drag. Actul artistic de înălțare a sufletului, bucuria și emoția artei mângâie sufletul omului atunci când cântul acompaniază culorile așternute pe pânză.

Cum ne place mereu să spunem, Clujul cultural nu este o concepție, o perspectivă, o dorință. Este, o realitate pe care Exponentul dorește cu fiecare prilej să o împărtășească cu dumneavoastră. La orice pas, în orice zonă, există o pată de istorie, un pic de artă și multă emoție. Acesta este Clujul nostru drag: un monument de istorie și o fortăreață a artiștilor

Locuri pline de artă, emoție și frumos

Art House Gallery este locul plin de emoție, creat pentru iubitorii de artă contemporană; o fortăreață a artiștilor unde artele noi întâlnesc tradițiile vechi. Colegiul de Muzică „Sigismund Toduță” este un monument de istorie, tradiție și excelență și se mândrește cu generații de copii înzestrați cu un deosebit talent, exprimând în fapt emoția muzicii.  Și ce poate fi mai frumos decât ziduri pline de pictură acompaniate de notele muzicale ce ne mângăie auzul?

Luni, 18 martie, începând cu ora 18.00, la Galeriile Radio Cluj, artistul desăvârșit Elena Marinca va aduce în fața dumneavoastră colecția de picturi Grădini și Piețe. Vernisajul, susținut de către Art House Gallery va avea un plus de culoare sonoră datorită elevilor Colegiului de Muzică.

Cântul, în acest inedit parteneriat, va continua să mângâie și să completeze sufletul iubitorilor de artă. Astfel că, printre zidurile galeriei de artă Art House, vor vibra sunetele înzestraților elevi ai Colegiului de Muzică cu prilejul expoziției de pictură Magic Diafan.

Mărturisiri ale directorului CMST, Hilda Iacob

„Ne bucurăm că instituția noastră își face simțita prezența tot mai activ și în cadrul diferitelor evenimente culturale ale orașului, în calitate de partener al acestora. Este și cazul parteneriatului cu Art House Gallery, care ne onorează pentru că oferă prilejul de a face cunoscută munca elevilor noștri și de a-i promova pe cei capabili de performanță. Sunt sigură că nivelul prestației lor va fi o adevărată carte de vizită a potențialului pe care îl are CMST în această direcție, pentru  potențiali viitori parteneri”, ne mărturisește directorul Colegiului de Muzică, Hilda Iacob

Cele două instituții care promovează arta și frumosul, vor păși împreună pe drumul pe care și l-au propus să-l paveze cu muzică și culoare. Sunteți invitați atât pe 18 martie, cât și pe 21 martie să vă bucurați de acest inedit parteneriat și să experimentați trăiri unice, inconfundabile, atunci când muzica va acompania culorile așternute pe pânză.

Încarcă mai mult de Pavel Lazăr
Încarcă mai mult în Cultură
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Ziua porților deschise la Institutul de Istorie

Facultatea de Istorie și Filosofie din cadrul UBB Cluj-Napoca își deschide porțile mâine, …