Acasă Cultură Parcul Central din Cluj-Napoca îşi deschide din nou porţile pentru ORĂŞELUL COPIILOR

Parcul Central din Cluj-Napoca îşi deschide din nou porţile pentru ORĂŞELUL COPIILOR

2 min citire
Comentariile sunt închise pentru Parcul Central din Cluj-Napoca îşi deschide din nou porţile pentru ORĂŞELUL COPIILOR
1
383

Asociația studențească AMICUS Cluj-Napoca organizează, pentru al 13-lea an consecutiv, ORĂȘELUL COPIILOR. Evenimentul destinat celor mici va avea loc în acest an, duminică, 9 iunie, în Parcul Central din Cluj-Napoca, începând cu ora 12:00.

Prin acest proiect se dorește conștientizarea și informarea celor mici cu privire la modul în care funcționează un oraș și la ceea ce se întâmplă în fiecare instituție. Cei aproximativ 1500 de copii așteptați în Orășel vor putea lua parte atât la activități educative, cât și la activități recreative, fiecare dintre ei fiind declarat cetățean al Orășelului Copiilor.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Primăria și Inspectoratul de Poliție Județean Cluj-Napoca. De asemenea, în calitate de parteneri vor fi prezenți și Alverna Dental Studio, Biblioteca Județeană ”Octavian Goga”, Aeroclubul României, Expo Transilvania și mulți alții.

Anul acesta, în Orășel vor fi prezente 37 de standuri, iar câteva dintre acestea sunt: Poliție, Poștă, Piață, Gară, Muzeu, Judecătorie, Antidrog, Bibliotecă, Primărie, Filarmonică sau Bancă. Cei mici se vor putea bucura de activități precum: face painting, teatru de păpuși, atelier de meserii sau studio foto.

Încarcă mai mult de Exponentul
Încarcă mai mult în Cultură
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Program româno-american de reformă administrativă, la UBB

Departamentul de Administraţie și Management Public, din cadrul UBB, desfăşoară în perioad…