Acasă Sport Cel mai titrat sportiv BPT România. Ovidiu Jimborean intră în cea mai importantă luptă din carieră!

Cel mai titrat sportiv BPT România. Ovidiu Jimborean intră în cea mai importantă luptă din carieră!

5 min citire
Comentariile sunt închise pentru Cel mai titrat sportiv BPT România. Ovidiu Jimborean intră în cea mai importantă luptă din carieră!
2
697

Articolul de astăzi este dedicat sportivului și omului frumos-ambițiosul Ovidiu Jimborean.

Deși un sportiv desăvârșit, Ovidiu și-a dorit să studieze Administrație Publică în cadrul Academiei Militare. Deși nu a fost acceptat la Academia Militară, viața l-a purtat pe tărâmuri clujene. Astfel că a aboslvit la Cluj-Napoca specializarea Administrație Publicăc în cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării. Un student model cu dorință de implicare, reprezentant al colegilor săi!

Acum, Ovidiu face parte din marea familie BPT (Brazilian Power Team).

Pasiunea pentru sport. Drumul către succes.

Din copilărie Ovidiu Jimborean și-a dorit să practice sportul de performanță. Și a reușit! În doar 7 ani a ajuns pe cele mai înalte trepte ale lumii aducând nenumărate titluri europene și mondiale. De aceea, vă invităm pe pagina de facebook a BPT Româniapentru a vedea competițiile și premiile pe care Ovidiu le-a câștigat.

Ovidiu, alături de antrenorul său-Mircea Cubleșean, au înființat Asociația Brazilian Power Team. Această asociație este acum o mare familie pentru 100 de copiii care sunt antrenați lunar în sporturile de contact. Unii dintre ei sunt chiar campioni mondiali. Și toate acestea datorită omului care i-a dat o șansă lui Ovidiu-Mircea Cubleșan.

Cu fiecare ocazie, Ovidiu amintește de Mircea. Mircea Cubleșan a fost omul care a crezut în Ovidiu și a văzut potențial în acesta. În mai puțin de un an, cu determinare, ambiție și rigoare, Ovidiu a ajuns unul dintre cei mai buni în sporturile de contact.

Sport și dăruire. Un om pentru oameni

Deși practică sportul de contact, Ovidiu Jimborean este un om calm, lipsit de agresivitate. Și mai mult de atât, este omul care ajută oameni. Pentru comunitatea clujeană, atât el, cât și Asociația Brazilian Power Team desfășoară acțiuni caritabile.

Putem să amintim unele dintre cele mai recente acțiuni caritabile. Campania Dar din Dar se face rai! desfășurată în perioada sărbătorilor. Este campania în care chiar Ovidiu a îndemnat comunitatea clujeană: „Haideți sa fim mai buni, să dăruim câte un pic din al nostru altora care au nevoie !”. Cupa Transilvania Grappling, organizată de către BPT România, ajunsă anul acesta la a VII-a ediție a avut ca scop declarat olectarea de ajutoare şi donaţii ce constau ȋn alimente și care vin ȋn sprijinul a peste 60 de familii şi, ȋn special, pentru copiii acestora.

Cea mai importantă luptă din carieră

Acum, Ovidiu Jimborean se luptă pentru primul loc în una dintre cele mai cunoscute competiții românești, Exatlon. Competiția aceasta este provocarea anului 2019 pentru Ovidiu. De aceea, îi urăm mult succes și sperăm ca rigurozitatea, atenția și determinarea pe care o are să îl propulseze pe podium, acolo unde îi este locul!

Ovidiu Jimborean reprezintă cu mândire Clujul în compeția Exatlon România. Pentru a urmări parcursul său în cadrul competiției puteți urmări pagina sa de facebook.

Încarcă mai mult de Pavel Lazăr
Încarcă mai mult în Sport
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Cei mai buni atleți juniori din sud-estul Europei, prezenți săptămâna viitoare pe Cluj Arena, la Campionatul Balcanic

 Consiliul Județean Cluj invită clujenii iubitori ai sportului să vină pe stadionul C…