Acasă Life & style Stil de viață Oglinda retrovizoare

Oglinda retrovizoare

3 min citire
Comentariile sunt închise pentru Oglinda retrovizoare
0
145

Oglinda retrovizoare e acel lucru de la mașină, pe care producătorii au uitat să-l elimine de-a lungul evoluției. Mulți ani oglinda retrovizoare era fixă. De câțiva ani buni, au început să apară mașini cu oglindă care se poate retrage pentru a nu deranja trecătorii. Probabil au fost raportate prea multe cazuri în care vreun trecător furios mergea pe stradă, a dat cu șoldul în oglinda, s-a înfuriat și mai tare și s-a răzbunat pe ea. Eu n-am pățit asta, dar mă deranjează imbecilitatea și comoditatea producătorilor de mașini.

Cum e posibil să scoți pe piață o mașină de 30000 euro cu oglindă retrovizoare, în zilele noastre când există alternative mult mai bune? Parcă văd că și mașinile fără șofer vor avea oglindă retrovizoare.

A avea oglindă retrovizoare la o mașină e ca și când mergi în Spania la lucru, te întorci în țară cu zeci de mii de euro, îți construiești o vilă faină, dar tot îți faci wc în fundul curții, că așa ai pomenit de la părinți, bunici, străbunici.

Oglinda retrovizoare trebuie eliminată, e de pe vremuri. De-aia îi și zice retrovizoare, că-i retro. Un om nu ar fi frumos fără urechi dar o mașină nu are nevoie de urechi să fie frumoasă. Chiar ar fi mai frumoasă fără extremitățile alea deranjante.

O soluție ar fi o camera video montată pe capota mașinii. Șoferul ar avea vizibilitate mult mai bună, și în plus ar putea și înregistra.

Încarcă mai mult de Nelu-Cristian Țone
Încarcă mai mult în Stil de viață
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

3 tipuri de oameni care merită evitați

Autor: Raluca Irimie Cu toate că ne așteptăm ca oamenii să ne răspundă cu aceeași monedă, …