Acasă Life & style Official Meet-up Party. Warm up înainte de Untold

Official Meet-up Party. Warm up înainte de Untold

2 min citire
Comentariile sunt închise pentru Official Meet-up Party. Warm up înainte de Untold
0
283

Fanii Untold din întreaga lume se întâlnesc la o mare petrecere în noaptea dinaintea startului festivalului! Peste 1.000 de festivalieri vor defila, în ritmul muzicii, cu steagurile celor 30 de țări pe care le reprezintă, miercuri, 31 iulie, de la ora 22:00, în cadrul ediției a doua a Official Meet-up Party, organizat de Club Noa, începând cu ora 22:00. Invitatul special este Tujamo.

Vibe-ul petrecerilor din IBIZA, BERLIN sau DETROIT va fi trăit la maxim și în Cluj, iar petrecerea se va încheia a doua zi dimineață, după ora 04:00! Warm-up party-ul dinainte de festival este ”ritualul” perfect de debut pentru UNTOLD, susțin organizatorii:

Indiferent dacă sunteți studenți în Cluj, sau călători ”din lumea largă”, indiferent dacă petreceți solo, sau aveți un grup mare de prieteni gata de nopți în șir de distracție, Meet-up Party este locul perfect în care să vă întâlniți, toți iubitorii muzicii EDM sau Techno, și să vă faceți încălzirea pentru festival! Pregătiți-vă de o noapte incendiară, alături de ”party maniacs” veniți din toate colțurile lumii în capitala muzicii electronice! Puneți-vă pantofii de dans și alăturați-vă celei mai mare petreceri Meet-up Party din Cluj-Napoca înainte de UNTOLD! Aduceți-vă steagurile și…let the music play!”

PROGRAMUL PETRECERII:

Miercuri, 31 iulie 2019


22.00 – 00.00 Mihai V (Resident DJ Club NOA)
00.00 – 01.00
TUJAMO
01.00 – 05.00
DJ SHIVER

Pentru rezervări, sunați la: 0748290090. Prețul biletelor este de 45 de lei, acestea putând fi achiziționate de aici: https://in-town.ro/the-untold-monumental-warm-up-with-tujamo?fbclid=IwAR3AVEaGTwCMMASOvjW1q4fTxa3oqQynRFssJ8LWTPKnke7fLdMheugod7k

Încarcă mai mult de Pripon Flavia
Încarcă mai mult în Life & style
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Stropi de motivație veniți dinspre 2019

Anul care a trecut a fost, cu siguranța, un an dificil. Ne-am confruntat cu multe catastro…