Acasă Business Noi spații de birouri. Au început lucrările la Corpul B al clădirii Novis Plaza

Noi spații de birouri. Au început lucrările la Corpul B al clădirii Novis Plaza

2 min citire
Comentariile sunt închise pentru Noi spații de birouri. Au început lucrările la Corpul B al clădirii Novis Plaza
0
410

Echipa Transilvania Construcții a început lucrările la cel de-al doilea corp al clădirii Novis Plaza. Acesta va fi construit în regim S+P+7E și va fi dat spre utilizare în Iulie 2019.

Construit cu aceeași grijă și atenție la detalii, acest spațiu de birouri va dispune de aproximativ 7.000 metrii pătrați suprafața închiriabilă pentru amenajarea și personalizarea fiecărui birou în parte, în funcție de preferințele fiecărui chiriaș.

O arhitectură distinctivă într-un proiect de regenerare urbană

Bineînțeles, lumina naturală, spațiile verzi și terasa, nu pot lipsi din componența Corpului B. Novis Plaza, un proiect de regenerare urbană, cu o
arhitectură distinctivă, ce încorporează elemente și tehnologii de actualitate. Clădirea se încadrează în Clasa A, fiind recondiționată și amenajată cu scopul de a oferi atât angajatorilor, cât și angajaților un spațiu aerisit, cu lumină naturală ce sporește creativitatea și randamentul; dispune de spații verzi, terasă amenajată și locuri speciale pentru relaxare și socializare.

Este perfectă pentru companii de dimensiuni medii și mari, care urmăresc îmbunătățirea stării de bine a angajaților și garantarea un mediu propice pentru a excela în business.

Facilitățile Novis Plaza sunt Lounge, Terasa Oasis, sala de conferințe, sală de fitness, Biciclete electrice, sală de jocuri și stații de încărcare mașini electrice, parcare.

Pentru mai multe detalii legate de proiect și achiziții, puteți accesa site-ul Novis Plaza aici.

Încarcă mai mult de Pavel Lazăr
Încarcă mai mult în Business
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

CLUJ FUTURE OF WORK: Cum va arăta în 20 de ani modul în care lucrăm și în care contribuim la calitatea vieții în Cluj-Napoca?

Cluj Future of Work este primul proiect finanțat de Urban Innovative Actions în România. B…