Acasă Life & style Stil de viață Eveniment dedicat iubitorilor de câini. Napoca Dog Show

Eveniment dedicat iubitorilor de câini. Napoca Dog Show

5 min citire
Comentariile sunt închise pentru Eveniment dedicat iubitorilor de câini. Napoca Dog Show
0
263

După un șir de ediții de succes, Napoca Dog Show- cel mai important eveniment chinologic clujean al anului 2019, va fi organizat din nou, în perioada 16-17 Februarie 2019. Pentru prima dată, evenimentul se va desfășura în cea mai modernă sala polivalentă din Romania – BT Arena.

Cele două zile de concurs vor cuprinde două expoziții de tip CAC (naționale) și două expoziții de tip CACIB (internaționale). Programul zilnic va începe dimineața la ora 09:00 și se va întinde pe durata a cel puțin 10 ore sâmbătă și 8 ore duminică.

Un program deosebit de dresaj canin și 8 arbitrii recunoscuți internațional

Pe parcursul ambelor zile, iubitorii de câini vor putea urmări la ringul central un program deosebit de dresaj canin din disciplinele: dresaj de companie, pază și apărare, IPO, mondioring, căutare și salvare, terapie asistată și dog dancing.

Demontraţiile de dresaj sunt oferite de reputate școli de dresaj din Transilvania:

1.Asociaţia pentru câini de Salvare Transilvania

2.Centrul Chinologic Aurel Greblea din Sibiu

3.Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Cluj

4.Şcoala de dresaj K9

5.Şcoala de dresaj DogMaster

6.Şcoala de dresaj Pet Joy Sports

7.Şcoala de dresaj Nostress

8.Şcoala de dresaj Dog Asist

Evenimentul are ca scop arbitrarea câinilor cu pedigree înscriși în concurs în funcție de diferite criterii. Astfel, pe lângă clasica expoziție de frumusețe, se vor acorda titluri pentru cel mai frumos câine al grupei (Best of Group) și cel mai frumos exemplar al expoziției (Best in Show).

Arbitrii, 8 la număr, sunt recunoscuți național și internațional pentru competențele lor în domeniul canin. La ediția din acest an vor participa arbitrii din Italia, Bosnia si Herțegovina, Turcia, Cipru și România.

Una dintre filialele cele mai importante ale Asociației Chinologice Române la Cluj

Cu o activitate de peste 40 de ani, Asociația Chinologică Napoca este una dintre filialele cele mai importante ale Asociației Chinologice Române. De la începutul înființării, membrii Asociației de la Cluj au demonstrat că pe lângă aptitudinile de crescători, sunt și foarte buni organizatori de concursuri.

Având peste 100 de evenimente organizate de-a lungul istoriei, Asociația Cinologică Napoca a poziționat Clujul pe harta de interes canin atât pentru crescătorii din România cât și pentru crescătorii din alte țări europene. Italia, Rusia, Ungaria, Polonia sau Germania sunt doar câteva din numele foarte importante în lumea chinologiei mondiale care își trimit reprezentanți la fiecare ediție Napoca Dog Show.

Așadar, iubitorii de câini sunt invitați week-endul acesta la Sala Polivalentă BT-Arena pentru a se bucura de un eveniment cu și pentru animalele care ne bucură viața zi de zi-câinii.

Încarcă mai mult de Pavel Lazăr
Încarcă mai mult în Stil de viață
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Concerte educative în scop caritabil

Academia de Muzică „Gheorghe Dima” organizează a treia ediție de Concerte educative în sco…