Acasă Cultură MUZE-expoziția Alexandrei Andone închinată spiritului feminin

MUZE-expoziția Alexandrei Andone închinată spiritului feminin

4 min citire
Comentariile sunt închise pentru MUZE-expoziția Alexandrei Andone închinată spiritului feminin
0
105

Centrul de Cultură Urbană “CASINO” – din Parcul Central, Cluj-Napoca, va găzdui vernisajul expoziției de pictură, MUZE, a surprinzătoarei artiste Alexandra Andone.

Vernisajul va avea loc luni, 18 Martie, începând cu ora 19.00, iar expoziția de pictură va fi deschisă până în 24 Martie, între orele 10.00-18.00.

După un real succes înregistrat anul trecut cu ESENȚIALISM – colecția de lucrări care a fost vernisată atât în Cluj-Napoca, cât și în București și apreciată de public pentru explozia de culoare și simboluri care te poartă într-o lume, aparent fabuloasă, dar și prin prezența poemelor filosofice scrise de Alexandra Andone, noua colecție MUZE promite o sărbătorire a Spiritului feminin.

Colecția de lucrări ESENȚIALISM: Liniștea nobilă

Femeia este reprezentată astfel prin calități și caracteristici preponderent interioare și care nu țin neapărat de aspectul exterior. Imaginile reprezintă personificări pure ale esențelor feminine explorate în fiecare dintre cele 11 tablouri.

Artist și poet al sufletelor

Alexandra Andone este, dincolo de un veritabil artist plastic și o poetă a sufletelor. Fiecare tablou este însoțit de o scurtă scriere filosofică în jurul temei alese.

„În 2018 focusul meu în artă a fost pe „Esențialism”, expoziție care s-a bucurat de succes atât în Cluj, cât și în București unde a fost vernisată a doua oară anul acesta în februarie și este încă deschisă publicului la Intercontinental Intermezzo Art împreună cu Galeria Renaissance Art Gallery, până în 7 aprilie. La final concluzia este aceeași: ‘Esența este Iubirea.” Iubesc culoarea și iubesc arta și filosofia, de aceea pictez.

Colecția MUZE este despre sufletul feminin. Femeia reprezentată prin calități și caracteristici preponderent interioare și care nu țin neapărat de aspectul exterior. Imaginile reprezintă personificări pure ale esențelor feminine explorate în fiecare tablou.

Inocența, Pasiunea, Sacralitatea, Intuiția, Senzualitatea, Introspecția, Fantezia, Acceptarea, Reverența, Grația si Gingășia,
acestea sunt MUZELE de astăz
i”, ne mărturisește desăvârșitul artist.

Colecția de lucări MUZE: Curiozitățile Sophiei Humminbird despre dragostea dintre o pasăre și o floare

Despre eveniment puteți afla mai multe detalii și aici.

Ca de obicei, în citadela transilvăneană se respiră artă. Vă invităm astfel să fiți alături de acest om frumos care trăiește cu și prin artă, așterne rânduri pe foi și pictează despre ceea ce iubește: frumosul!


Încarcă mai mult de Pavel Lazăr
Încarcă mai mult în Cultură
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Număr record de vizitatori la Noaptea Muzeelor UBB

Peste 20.000 de clujeni au trecut într-o singură noapte pragul muzeelor Universității Babe…