Acasă Politică Administrație Municipiul Cluj-Napoca s-a clasat pe locul funtaș în trei categorii din cadrul competiției „Inovație și calitate în sectorul public”

Municipiul Cluj-Napoca s-a clasat pe locul funtaș în trei categorii din cadrul competiției „Inovație și calitate în sectorul public”

3 min citire
Comentariile sunt închise pentru Municipiul Cluj-Napoca s-a clasat pe locul funtaș în trei categorii din cadrul competiției „Inovație și calitate în sectorul public”
0
142

Primăria Cluj-Napoca a fost recompensată cu trei premii I în cadrul celei de-a XII-a ediţii a conferinţei internaţionale „Inovaţie şi calitate în sectorul public”, organizată de către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Conferința s-a desfășurat în perioada 17 – 18 octombrie 2019, la Sâmbăta de Sus, județul Brașov.

Primăria municipiului Cluj-Napoca a obținut premiul I la categoria ”Soluții moderne pentru creșterea calității vieții” pentru ”Politici de prioritizare a transportului în comun la Cluj-Napoca. Transport electric”.

De asemenea, în cadrul pilonului „Abordări manageriale pentru eficiență și eficacitate”, Primăria municipiului Cluj-Napoca a fost recompensată tot cu locul I pentru proiectul Centrului de Inovare și Imaginație Civică.

Proiectul Bugetare participativă la Cluj-Napoca, primul proiect de acest gen implementat în România, a fost la rândul său premiat cu premiul I în cadrul pilonului „Etica, parte a culturii organizaționale”.

Conferința „Inovaţie şi calitate în sectorul public” încurajează dezvoltarea

Conferinţa internaţională „Inovaţie şi calitate în sectorul public” reprezintă un concept inovator pentru administraţia românească, care își propune să facă cunoscute exemplele de succes și bunele practici implementate în administraţia publică românească şi europeană, cât şi premierea acestor iniţiative pentru a impulsiona performanţa în sistemul public.

În cadrul conferinţei au fost prezentate şi premiate cele mai bune exemple înscrise în Competiţia celor mai bune practici din administraţia publică din România, fiind acordate 9 premii şi 3 menţiuni.

Lista completă a câștigătorilor poate fi consultată pe site-ul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, accesând următorul link: http://www.anfp.gov.ro/Anunt/Castigatorii_celei_dea_XIIa_editii_a_Competitiei_celor_mai_bune_practici_din_administratia_publica_din_Romania?fbclid=IwAR013JdJ8OdGpOEVStlJlHORjs5y6y82k6xF4ojkQnDWC3DNNX4cpmx72oU

Încarcă mai mult de Balint Ioana
Încarcă mai mult în Administrație
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Invitație la aprinderea flăcării culturii

Ministerul Culturii vă invită miercuri, 15 ianuarie,  începând cu ora 18.00, să luați part…