Acasă Life & style Colecția de primavara-vara 2018, Michal Negrin-Sea Of Wonder

Colecția de primavara-vara 2018, Michal Negrin-Sea Of Wonder

5 min citire
0
7
789

Designerul Michal Negrin a lansat colecția de primavara-vara 2018, o colecție concepută și inspirată de călătoriile lui Michal în întreaga lume, în căutarea magiei care aprinde pasiunea creației.

Colecția a fost creată, inspirata de unui meniu elegant, destinat unui eveniment festiv din anul 1900 și a unei invitații la o nuntă de la sfârșitul anului 1800, unde gasesti ornamente aurite, păsări și flori imprimate în relief, pe hârtie, impodobile foarte delicat.

Dantelele antice care au fost alese cu atentie au devenit o inspiratie, au imprimate mai multe tipuri de flori colorate și văratice, o lampă antică unică, care aduce cu ea umbre negre plutitoare și delicate care introduc mișcări în poveste…


Operele artiștilor care au pictat cu 150 de ani în urmă peisaje pastorale, au devenit fundalul deșertului, fiind întinerite. Colecția rară de păpuși, flori, miniaturi minuscule și multe alte simboluri care se întâlnesc in creatiile lui Michal Negrin se aliniază într-o compoziție armonioasă și surprinzătoare, în straturi și jocuri de transparență, spunând povestiri infinite care reflectă lumea lui Michal.

Colecția de bijuterii Michal Negrin cuprinde o largă varietate de lanțuri de lungimi diferite care combină metale decorate manual și pline de culoare, coliere largi și bogate din dantelă, bijuterii imprimate pe țesături, ciucuri de mătase colorați, vopsiți manual, precum și mărgele uluitoare din combinații ale diferitelor tehnici.

În colecție veți găsi bijuterii narative 3D, prin intermediul acestei tehnici fiecare bijuterie reprezintă un univers întreg și unic, combinând miniaturi și surprize suplimentare din lumea lui Michal, care împreună creează o poveste magică.

Printre elementele colecției se regăsesc brățări și accesorii pentru brațe dintr-o largă varietate de materiale, diverse bijuterii de bază inspirate din tendința motivelor ochiului, lanțuri lungi care combină ciucuri din metal sau mătase, lanțuri de dantelă brodate cu o gamă de mărgele, inele clasice și inele din mătase, inele răsucite și carismaticii cerceii tip candelabru.

Colecția Primăvară Vară 2018 oferă o gamă largă de stiluri, țesături curgătoare, șifon plutitor, țesături elastice transparente și opace, precum și țesături tricotate sculptate.

Regăsim în noua colecție diferite stiluri de bluze cu nasturi din șifon cu atingeri grafice delicate și cristale aplicate, bolerouri lungi de șifon, fuste care se prind prin suprapunere, pantaloni cu picior înalt, pantaloni din crep în stilul sac, decorați cu dantelă, o țesătură întreagă din crep cu atingeri grafice și o mantie lungă cu un model moale și curgător.


Magazinul  din România al brandului israelian exclusivist Michal Negrin este situat in Cluj-Napoca, în incinta Iulius Mall Cluj.

 

 

Încarcă mai mult de Exponentul
Încarcă mai mult în Life & style

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Verificați de asemenea

Cupa Transilvania Grappling aduce bucuria sărbătorilor în casele a peste 60 de familii. Evenimentul caritabil ajuns la a VII-a ediție

Autor: M.M. Brazilian Power Team organizează Cupa Transilvania Grappling, care anul acesta…