Acasă Cultură Making Of, emisiunea ,,Show Kids” filmată cu copiii talentaţi ai Clujului

Making Of, emisiunea ,,Show Kids” filmată cu copiii talentaţi ai Clujului

8 min citire
Comentariile sunt închise pentru Making Of, emisiunea ,,Show Kids” filmată cu copiii talentaţi ai Clujului
1
1,813

Show Kids la NAȘUL TV

De fiecare data când sunt implicați copiii talentați, și foarte bine pregătiți, un Univers întreg se deschide spre noi, ca o invitație la evocare a perioadei de inocență numită copilărie, atunci când resursele par nelimitate, când munca pare o joacă, când oboseala de după orele de antrenament dispare în râsete cristaline de copii, în spiritul de echipă care la copii primește valențe noi, pe baze sincere, de valoare.

Într-un cadru deosebit, într-o atmosferă ideală pentru desfășurarea unei emisiuni TV cu o temă atât de generoasă, copiii talentați, în spațiul pus la dispoziție de Complexul Univers T, s-au filmat cadrele ce vor compune emisiunea Show Kids, emisiune ce se va difuza Sâmbătă 21 Iulie, ora 20, pe canalul Nașul TV.

Producătorul emsiunii este Livia Argintaru, emisiunea fiind moderată de către Claudia Suciu, co-producător, coregraf, și realizatoarea designului unora dintre costumele purtate de copii în emisiune.

Vă anticipăm, cu plăcere, momentele ce vor putea fi vizionate în cadrul emisiunii, pentru a vă stârni curiozitatea, astfel:

Lázár Katalin – flaut, Premiul I la Olimpiada Naţională de Interpretare Instrumentală Craiova 2018 si numeroase premii I la olimpiadele nationale. Invitată în emisiune, Doamna Director Hilda Iacob marchează, în cuvântul său, aniversarea a șaptezei de ani de la înfiiţarea Colegiului de Muzică Sigismund Toduță şi două sute de ani de învăţământ muzical instituţionalizat în Cluj. Rezultate foarte bune la olimpiade și concursuri obținute de elevii școlii, promovabilitate foarte bună la examenele naționale. De notat și derularea unui proiect Erasmus Plus.

Ionela Ghip – elevă la Colegiul de Muzică Sigismund Toduță – clasa întâi, afirmată deja în cadrul câtorva festivaluri de muzică ușoară și populară. Cântă piesa ,,Ce să fac?”

Bella Dance Studio va sustine momentul ,,I am better when I am dancing” urmat de o demonstrație de măiestrie pe role, susținut de instructoarea Ioana Teodorescu si energicele fetițe. Copiii de la Bella Dance Studio au fost pregătiți de prof coregraf Silvia Baritchi-Gradea.

Cu o producție de pian este prezentă Alexia Pop. Studiază la Școala Gimnazială de Muzica ,,Augustin Bena”, cu doamna profesoara Elena Sârbu, moment ce va fi urmat de alte căteva evoluții în pași de dans, susținute de elevii  Studioului de Balet Simona Noja. Prezintă coregrafii pregatite de profesor coregraf Luminița Toader.

Alysia Puică va evolua în ,,Pasărea Albastră”. Maya Ciobota şi Marc Ambruş vor prezenta Dans Irlandez. Vanessa Lucaci și Giulia Groza, de la Studioul de balet Simona Noja, vor prezenta două fragmente din baletul Don Quijote şi Alexandra Nuna, dans contemporan.

Școala de dans Attitude Dance Studio va fi reprezentată de Ariana Kun, Aron Deak, Mara Dumitru, David Butean cu dansuri de societate, copiii fiind pregatiti de Istvan Both, Cristina Both și Csiki Orsolya.

Un moment care va stârni interesul micuților telespectatori va fi prezentarea de modă. Creațiile VEC Design sunt inspirate din ideile și visele copiilor de a fi cât mai în pas cu moda. Colecția „Army 23”, este o colectie modernă  cu linii îndrăznețe și un design preferat de cei mici.

Fiecare ținută este diferită, s-au păstrat însă ca elemente de legătură accesoriile, și imprimeul materialului de o foarte bună calitate.

Marca VEC Design este o marcă înregistrată, este prezentă la eveniment, de asemenea în festivaluri de modă, în diverse emisiuni, de fiecare dată surprinde prin inedit,piesele vestimentate fiind create și executate de către designerul român Claudia Suciu.

Cat Sonnya, cu mii de vizualizări pe Youtube cântă în emisiune piesa ,,Vara asta explodez!”

Pentru a realiza armonia, alături de muzică și de grația dansatorilor, și a intra în starea personajelor, e nevoie de costume, o parte din costumele care apar în emisiune aparțin brandului VEC Design, care așa s-a și lansat pe piață, cu creații  de scenă pe pentru copii.

Victor Moldovan, elev în clasa a-III-a la Colegiul de Muzică ,,Sigismund Toduţă”, intr-o interpretare extrordinară la pian a compoziţiei lui Aram Haciaturian-,,Im Volkston”.

Dau culoare și viață imaginilor aranjamentele florale puse la dispoziție de Florăria Hanca.

Pentru un aspect impecabil al celor prezenți în emisiune, machiajul realizat de Perfect Look by Rebeka Hrin și hair styling-ul realizat de Mia Poruțiu & Rareș Bigiu.

Ioana Gazdac și Resurse de Petreceri are grijă ca la petrecerile și evenimentele copiilor să aducă cele mai frumoase și mai simpatice mascote, care să anime și să îmbie la distracție, contribuind la reușita evenimentelor deosebite din viața copiilor.

Partener media pentru promovarea acestei emisiuni este ziarul online Exponentul.ro.

Încarcă mai mult de Exponentul
Încarcă mai mult în Cultură
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Program româno-american de reformă administrativă, la UBB

Departamentul de Administraţie și Management Public, din cadrul UBB, desfăşoară în perioad…