Acasă Cultură Măiestria prelucrării lemnului. Vernisaj la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Măiestria prelucrării lemnului. Vernisaj la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

3 min citire
Comentariile sunt închise pentru Măiestria prelucrării lemnului. Vernisaj la Muzeul Etnografic al Transilvaniei
0
285

Ce este oare arta? Putem găsi semnificații multe și atribuiri diverse, pornind de la ideea profundei expresii a creativității omului. Dar mai presus de toate, arta poate fi văzută și apreciată la tot pasul în Clujul nostru frumos. Și încă un loc unde putem vedea artă este la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, vineri, 1 februarie, începând cu ora 17.00

Artă este și a găsi 300 de moduri și tehnici de îmbinare a lemnului. Moduri și tehnici folosite cu succes de către dulgheri, dar și de către tâmplari sau de către cei care doresc să-și construiască orice structură din lemn. Vă invităm să admirați arta prelucrării lemnului prin expoziția maestrului dulgher Petar Ilijin.

Măiestria lemnului într-o prezentare complexă

Alături de expoziția maestrului dulgher, ne bucurăm și de o expoziție foto cu și despre frumusețile Ținutului Secuiesc. Porți secuiești sculptate și / sau pictate din diferite regiuni ale Ținutului Secuiesc sunt rezultatul unei echipe de artiști îndrumați de Kovács Piroska.

Expoziția va avea vernisajul împreună cu expoziția maestrului dulgher Petar Ilijin, prezentând peste 300 de moduri de îmbinare a grinzilor la 1 Februarie, orele 17.00.

Suntem așteptați astfel, de Muzeul Etnografic al Transilvaniei și Breasla Meșteșugarilor din Transilvania cu gând bun să ne bucurăm de expoziția ce va avea vernisajul împreună cu expoziția maestrului dulgher Petar Ilijin, prezentând peste 300 de moduri de îmbinare a grinzilor. Locația este accesibilă și cunoscută: incinta Muzeului Etnografic, strada Memorandumului 21, pe 1 Februarie, începând cu ora 17.00.


Încarcă mai mult de Pavel Lazăr
Încarcă mai mult în Cultură
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

A avut loc vernisajul Școlii Populare de Arte “Tudor Jarda” din Cluj-Napoca

Micuța și cocheta Galerie “Arte” de pe strada Vasile Alecsandri nr.1, a Școlii Populare de…