Acasă Social Educație Locuri de cazare pentru perioada admiterii la UBB

Locuri de cazare pentru perioada admiterii la UBB

2 min citire
Comentariile sunt închise pentru Locuri de cazare pentru perioada admiterii la UBB
0
111

Universitatea Babeş-Bolyai pune la dispoziţia candidaţilor la statutul de student peste 400 de locuri în căminele proprii din Campusul Studențesc Hașdeu.

Locurile de cazare vor fi disponibile pentru întreaga perioadă a admiterii şi sunt destinate candidaţilor care locuiesc la o distanţă de peste 20 de kilometri de Cluj-Napoca.

Situate în camere cu 5 paturi, locurile vor fi disponibile în perioada 16-31 iulie 2019 şi vor putea fi ocupate la un tarif de cazare de 25 lei/pat/noapte, în baza unei cereri transmise Serviciului Social al Universităţii. Candidaţii vor avea posibilitatea de a se caza împreună cu părinții, iar plata cazării se va putea face numerar sau cu cardul, la administrația Căminului Studențesc nr. 5 (str. B.P.Haşdeu nr. 45), de luni până vineri, între orele 7.00 şi 15.00.

În vederea obținerii unui loc de cazare, candidaţii trebuie să trimită o cerere și o copie a cărţii de identitate la adresa social@ubbcluj.ro sau să le depună la Serviciul Social al UBB (str. I. C. Brătianu nr. 14), cu cel puțin 3 zile înainte de data solicitată pentru cazare.

Încarcă mai mult de Pripon Flavia
Încarcă mai mult în Educație
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Școala de vară CERN – School of Computing 2019, găzduită de UBB

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) a găzduit, în perioada 16-28 septembrie 2…