Acasă Politică Administrație La nivelul județului Cluj nu există drumuri județene pe care traficul rutier să fie blocat

La nivelul județului Cluj nu există drumuri județene pe care traficul rutier să fie blocat

3 min citire
Comentariile sunt închise pentru La nivelul județului Cluj nu există drumuri județene pe care traficul rutier să fie blocat
0
524

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de miercuri, 8 ianuarie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri județene pe care traficul rutier să fie blocat.

Circulaţia se desfășoară, pe mai multe sectoare de drum, în condiţii specifice sezonului rece. De asemenea mai multe drumuri județene au fost afectate de polei. Acest fapt este cauzat de temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopții.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de marți, 7 ianuarie a.c., s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 63 de drumuri sau sectoare de drumuri județene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 27 de utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi se acţiona pe 5 drumuri judeţene, cu 6 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate de 193,7 tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi zona de munte, pe 7 ianuarie, s-a intervenit cu 4 utilaje. La această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 2 drumuri județene, cu un utilaj. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 36 de tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Dej, atât în cursul zilei de marți, 7 ianuarie a.c, cât și la această oră, starea drumurilor nu a impus nicio intervenție specifică activităților de iarnă.

În continuare, se acţionează cu utilaje și cu materiale antiderapante pentru combaterea fenomenului de polei. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Încarcă mai mult de Balint Ioana
Încarcă mai mult în Administrație
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Invitație la aprinderea flăcării culturii

Ministerul Culturii vă invită miercuri, 15 ianuarie,  începând cu ora 18.00, să luați part…