Acasă Life & style Începe Dramsylvania Whisky Festival 2019

Începe Dramsylvania Whisky Festival 2019

3 min citire
Comentariile sunt închise pentru Începe Dramsylvania Whisky Festival 2019
1
343

Sâmbătă, 11 mai, între orele 17-23 la Centrul de Cultură Urbană Cluj-Napoca (Casino Parcul Central) va avea loc cea de-a șasea ediție a evenimentului dedicat degustărilor și masterclass-ului de whisky, Dramsylvania Whisky Festival, prima dată organizată la Cluj.

Cei prezenți la eveniment vor avea posibilitatea de a degusta 50 de sortimente de whisky, va fi o paletă diversificată, organizatorii dorindu-și să ofere tuturor o experiență inedită.

Iată câteva sortimente de whisky pe care le veți regăsi în cadrul evenimentului: Jim Beam, Laphroaig, Sazerac Rye, Buffalo Trace, Arran, RedBreast, Chivas Regal, Ballantine’s Glenfiddich, Glenmorangie, Bruichladdich, Ardbeg, Jameson,  dar și multe alte sortimente care vor fi furnizate în cadrul evenimentului de către Alexandrion Group, Royal Group Partners, De Silva, Pernod Ricard, Rifco Trading, BDG Whisky Blender.

Tot în cadrul acestui eveniment, organizatorii au pregătit 3 sesiuni speciale de masterclass-uri, care vor fi susținute de către specialiști din domeniu: John Lamond, Cătălin Rizea și Robert Marshall.

Primul masterclass, care va fi susținut de către John Lamond va începe la ora 18:30, al doilea va începe de la 20:00 și va fi susținut de către Cătălin Rizea, urmând ca ultimul masterclass, cel susținut de Robert Marshall să înceapă de la 21:30.

Prin acest eveniment, organizatorii urmăresc să încurajeze oamenii să dețină mai multe informații despre ceea ce înseamnă, de fapt, această băutură, whisky-ul.

Prețul unui bilet pentru masterclass este de 40 de lei, iar biletele pot fi cumpărate de la fața locului. Atenție însă, organizatorii au pregătit un număr limitat de bilete, pentru maxim 30 de persoane/masterclass.

Partenerii acestui eveniment sunt: Centrul de Cultură Urbană Cluj-Napoca, Rotary Cetățuie Cluj-Napoca, Charlie, IQOS, The Bar, Top Drinks, Stylish Whisky, Aqua Carpatica, Darkaffe, Red Thread și Publisys.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul www.bilete.ro  sau chiar din locația unde are loc evenimentul, iar prețul este de 70 de lei, și include două vouchere pentru băuturi, un pahar glencairn, o sticlă de apă plată și un cadou surpriză.

Încarcă mai mult de Pripon Flavia
Încarcă mai mult în Life & style
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Stropi de motivație veniți dinspre 2019

Anul care a trecut a fost, cu siguranța, un an dificil. Ne-am confruntat cu multe catastro…