Acasă Life & style Hotelul Univers T sărbătorește împreună cu dumneavoastră 100 de ani de la Marea Unire. Promoții în pragul Centenarului

Hotelul Univers T sărbătorește împreună cu dumneavoastră 100 de ani de la Marea Unire. Promoții în pragul Centenarului

4 min citire
Comentariile sunt închise pentru Hotelul Univers T sărbătorește împreună cu dumneavoastră 100 de ani de la Marea Unire. Promoții în pragul Centenarului
3
407

În această săptămână, Hotelul Univers T pregătește un meniu special pentru micul-dejun, care conține produse tradițional românești. Cu prilejul Centenarului, Univers T și-a propus ca meniul  pentru micul-dejun să amintească clienților săi de gustul copilăriei, pregătind pentru aceștia un colț cu bunătăți tradiționale gătite ca la bunica acasă.

Sub semnul Centenarului, Hotelul Univers T vă provoacă să vă începeți ziua în forță cu pâine bătută, proaspăt scoasă din cuptor, cozonaci calzi și covrigi. Nu uitați de jumări, caltaboși, tobă, cârnați afumați și celebrul mic-dejun tradițional cu șorici, slănină, brânză și ceapă roșie.

Hotelul Univers T își dorește pentru clienți ca aceștia să-și amintească de gusturile copilăriei, astfel că, desertul nu poate fi altul decât ciocolata Rom și Eugeniile cu care fiecare dintre noi am crescut.

Considerăm că merită menționat faptul că Univers T acordă o mare atenție clienților săi, având mereu oferte și promoții de care te poți bucura. Astfel că, în perioada sărbătorilor, complexul hotelier Univers T vă oferă posibilitatea de a vă petrecere Crăciunul, Revelionul ori de a sărbători un eveniment pentru care, personalul deschis și calificat vă poate oferi cele mai bune soluții pentru dorințele dumneavoastră.

Complexul hotelier Univers T se află în imediata apropiere a Iulius Mall, pe strada Alexandru Vaida Voevod, numărul 53-55, beneficiind de un număr mare de camere, un restaurant spațios și 4 Săli de Conferință. De asemenea, Univers T se bucură de premii în cadrul Galei Media de Excelență și oferă clienților săi o stație de încărcare a mașinilor electrice și hibrid.

Promoția este valabilă până în data de 3.12.2018, așa că nu pierdeți ocazia de a vă bucura de acest mic-dejun tradițional! În fiecare dimineață, între orele 7.00 și 10.00, la restaurantul Hotelului Univers T, personalul vă așteaptă cu bucurie și este onorat să sărbătorească alături de dumneavoastră cu bucate tradiționale 100 de ani de la Marea Unire!

Încarcă mai mult de Pavel Lazăr
Încarcă mai mult în Life & style
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Untold 2019 – Organizatorii au publicat programul final

Organizatorii Untold au anunțat astăzi programul final, pe zile, pentru ediția de anul ace…