Acasă Life & style Prin Lume Frumusețea meleagurilor clujene promovată în Republica Moldova

Frumusețea meleagurilor clujene promovată în Republica Moldova

4 min citire
Comentariile sunt închise pentru Frumusețea meleagurilor clujene promovată în Republica Moldova
0
866

Consiliul Județean Cluj participă în perioada 7-10 februarie 2019, prin intermediul Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică din cadrul aparatului de specialitate al forului administrativ județean, la Târgul Internațional de TOURISM. LEISURE. HOTELS de la Chișinău.

Evenimentul reprezintă singura expoziție din domeniul turismului și agrementului din Republica Moldova, constituind, astfel, o bună oportunitate de comunicare cu specialiștii moldoveni din domeniu și, respectiv, de familiarizare a publicului țintă cu potențialul și cu întreaga gamă de servicii turistice oferite de județul Cluj.

Turismul clujean promovat cu orice prilej

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „E o atenție aparte pe care ne propunem să o acordăm, în general, relației cu Republica Moldova. Dincolo de numeroasele aspecte care ne apropie și ne unesc, legate de istoria, limba și cultura comună, consider că modalitatea optimă pentru ca frații noștri de peste Prut să redescopere România, Transilvania și Clujul e prin experiența directă, la fața locului. În acest fel, vizitându-ne ca oaspeți și ca turiști, moldovenii vor avea ocazia să ne cunoască județul, cu tot ceea ce are acesta mai bun și mai frumos de oferit”.

Fiind vorba despre o țară vecină și de care ne leagă o relație mai mult decât specială, Consiliul Județean a apreciat ca fiind oportună cunoașterea cât mai în detaliu de către potențialii turiști moldoveni a ofertei și a patrimoniului turistic al județului Cluj, scop în care a fost pregătită o prezentare amplă cuprinzând tot ceea ce înseamnă obiective turistice, activități de agrement desfășurate pe tot parcursul anului și evenimente care au făcut cunoscut județul Cluj pe plan internațional. Nu în ultimul rând, va fi prezentată și diversitatea gastronomică locală, vizitatorii putând să deguste o serie de bunătăți culinare tradiționale din zona Clujului.

Printre participanții la TOURISM.LEISURE.HOTELS se regăsesc ministere de resort și birouri naționale de turism, operatori turistici, agenții de turism, companii aeriene, transportatori, unități de cazare, stațiuni, companii de asigurări.

Încarcă mai mult de Pavel Lazăr
Încarcă mai mult în Prin Lume
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

În jurul lumii de Anul Nou

Se apropie sfârșitul anului 2019. Cu toții cunoaștem atât de familiarele tradiții de revel…