Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România în colaborare cu Blocul Național Sindical demarează proiectul Creative Start. Acest proiect are ca scop: “să stimuleze dezvoltarea competențelor antreprenoriale și manageriale și susținerea dezvoltării spiritului antreprenorial și inovator a 600 de persoane care doresc să inițieze o activitate independentă prin participarea la cursuri de formare în domeniul antreprenoriatului, cât și crearea și dezvoltarea de companii în sectorul industriilor creative.”

Concret, în urma planurilor de afacere rezultate în cadrul cursurilor de formare, vor fi finanțate cele mai bune 75 de proiecte cu suma nerambursabilă de 160.000 de lei fiecare, iar publicul țintă al proiectului este format din salariați, șomeri ori studenți.

Rezultatele așteptate sunt 75 de IMM-uri înființate și sustenabile la 6 luni de la terminarea sprijinului, 150 de noi locuri de muncă create și dezvoltarea industriei creative în zona urbană a regiunii Nord-Vest.

Proiectul Creative Start este implementat în perioada ianuarie 2018 – ianuarie 2021 și este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Încarcă mai mult de Exponentul
Încarcă mai mult în Business
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Cum păstrăm angajaţii implicaţi şi motivaţi-International Coaching Week

Săptămâna trecută, clujenii au avut ocazia de a învăța mai multe lucruri eficiente din eve…