Acasă Life & style Stil de viață Femeia anxioasă – poveste reală

Femeia anxioasă – poveste reală

4 min citire
Comentariile sunt închise pentru Femeia anxioasă – poveste reală
0
147
femeia anxioasa

Era odată o femeie foarte anxioasă și foarte deprimată. Nevrând să-și pună capăt zilelor, s-a dus la doctor. Acesta, dupa ce i-a pus foarte multe întrebări și după ce i-a făcut niște analize de sânge, i-a spus că trebuie s-o interneze, fapt ce s-a și întâmplat.

Vestea cea dură

A început tratamentul și după 3 săptămâni, doctorul i-a zis, că anxietatea și depresia ei sunt rezolvate. De acum înainte nu va mai avea niciun fel de anxietate și nici nu o să mai fie depresivă, însă ca efect secundar al tratamentului foarte puternic cu medicamente, i s-a scurtat dramatic perioada de viață și mai are de trăit o săptămână. I-a dat drumul acasă, dar femeia a fost într-un șoc timp de câteva ore bune. Era parcă mai deprimată decât înainte.

Acceptarea

A doua zi, și-a acceptat situația, că oricum nu avea ce face, și a decis să profite la maxim de timpul rămas, să profite la maxim de viața pe pământ, să se bucure de orice, să facă orice vrea să facă, pentru ca la sfârșitul celor 7 zile să nu aibe regrete. A făcut tot ce i-a stat în putință, s-a bucurat de orice lucru mic, a fost mult mai bună cu ceilalți, deborda de fericire, dar în același timp se citea în ochii ei o tristețe ce o apăsa. În ultima zi, s-a simțit foarte slăbită, și s-a dus la doctor, a simțit ca i-a venit sfârșitul. 

Adevărul

Când a ajuns acolo, doctorul i-a spus că a fost o minciună faptul ca va mai trăi o săptămână. Dar cu această minciună a făcut-o pe femeie să scape de anxietate și depresie, a făcut-o să își trăiască viața cu adevărat. Tratamentul pe care l-a primit în spital în cele 3 săptămâni, a fost tratament placebo, iar femeia s-a simțit rău în ultima zi doar datorită faptului că a crezut că ea va muri în acea zi. A fost ca un duș cu apă rece pentru ea.

A plecat de la doctor mult mai ușurată și parcă era acum în al nouălea cer de fericire. A continuat să își trăiască viața la maxim, așa cum vrea ea, precum în acea săptămână. I-a rămas pe viață recunoscătoare doctorului.

Încarcă mai mult de Nelu-Cristian Țone
Încarcă mai mult în Stil de viață
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

3 tipuri de oameni care merită evitați

Autor: Raluca Irimie Cu toate că ne așteptăm ca oamenii să ne răspundă cu aceeași monedă, …