Ce este Peditel?

O soluţie tehnologică, la o problemă sistemică din Romania: ajutăm copiii şi părinţii din toată ţara, cu sfat medical nonstop şi gratuit, oferit prin singurul call center pediatric naţional.

Lansat pentru a susține copiii și părinții din România, programul Peditel 1791 este singurul call center pediatric din România și o opțiune avizată, la care poate apela GRATUIT orice părinte, pentru sfat medical  pediatric.

După 5 ani de funcționare, Peditel 1791 este unul dintre cele mai premiate proiecte de inovație în tehnologie, considerat model de buna practică în mai multe țări din Europa.

Cu ajutorul lor, copiii zâmbesc și părinții evită panica. În 2019 pot să fie mai mulți părinți liniștiți în România. Cu ajutorul tău!

Cu ajutorul PEDITEL 1791 doar 1 din 5 copii ajung în camerele de gardă ale tuturor spitalelor pediatrice

La nivel național au fost ajutați 142.000 de copii deja de medicii Peditel 1791, în urma apelurilor de la părinți din toată țara. PEDITEL 1791 are 15 medici și o linie de gardă care funcționează non-stop.Call centerul poate prelua, în aceasta formulă, 5.000 de apeluri pe lună.

În perioadele-cheie ale anului (de sărbatori / la fiecare schimbare de anotimp) nevoia de suport a părinților depășește semnificativ acest număr, iar buna reputație a proiectului face ca numărul de apeluri sa crească permanent.

Pentru a asigura disponibilitatea gratuită a programului la nivel național, PEDITEL 1791 are nevoie în 2019 de susținerea liniei principale și extinderea capacitații cu o a doua linie de gardă, activă cel puțin în weekend-uri.

Un parteneriat sustenabil

PROPUNEREA 1: O linie de gardă sponsorizată integral în 2019

Peste 50.000 de părinți pentru care panica dispare sunând la 1791, când copilul are o problemă de sănătate pe care nu știu cum să o gestioneze. Și tot peste 50.000 de copii pe care îi ajutați să zâmbească din nou.

365 de zile de susținere pentru sănătate și zâmbete ale copiilor și părinților din România.

Mulți dintre aceștia, în special din mediul rural, nu au acces la servicii medicale non-stop. Pentru aceste familii, nu se pune problema confortului de a merge sau nu noaptea din casa la spital, ori de a chema sau nu ambulanța acasă. Pentru mulți dintre acești copii, Peditel 1791 este singura opțiune de serviciu medical disponibil non-stop.

Costul total : 120.000 euro, pentru tot anul 2019 (inclusiv campania de comunicare a parteneriatului).

PROPUNEREA 2:O linie de gardă sponsorizată pentru funcționarea weekend-urilor din anul 2019.

156 de zile în care Partenerul Sustenabil asigură părinților posibilitatea de a suna gratuit la 1791 și a primi sfat medical competent, pentru a gestiona situația de sănătate a copilului.

Mai mult de 25.000 de copii din Romania care pot zâmbi din nou și tot atâția părinți care pot răsufla ușurați, datorită implicării dumneavoastră.

Pe durata week-endurilor, când medicii din sistemul public de sănătate nu au program (sâmbătă și duminica) sau este limitat (vinerea), nivelul de stres și presiune este cel mai ridicat.

Timpul care în mod natural al trebui să fie al bucuriei și relaxării, fiindcă e petrecut în familie, se poate transforma într-un stres major atunci când copilul are o problemă de sănătate. Familia își anulează activitățile obișnuite și se concentrează pe a găsi soluții și ajută copilul, în condițiile în care accesul la medicul pediatru nu este posibil, iar spitalul este fie departe, fie foarte aglomerat.

Costul total : 60.000 euro, pentru tot anul 2019 (inclusiv campania de comunicare a parteneriatului).

CONTACT

FUNDAȚIA PĂRINȚI DIN ROMÂNIA

Cluj Napoca, str. Franz Liszt nr.30, et 3-4 M

Cristina Grigore

Tel: +40-726 33 52 73

E: cristina.grigore@parinticlujeni.ro

W: www.peditel.ro https://www.facebook.com/peditel.ro/

IBAN:RO07INGB0000999902391059 ING BANK

Încarcă mai mult de Pavel Lazăr
Încarcă mai mult în Campania faptelor bune
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Asociația Viață Copiilor demarează campania „Împreună oferim viață copiiilor”

Asociația „Viață Copiilor” derulează în această perioadă la Cluj-Napoca o campanie de strâ…