Încă din anul 2013, la Cluj-Napoca, este înființată Asociația Sportivă „Brazilian Power Team Romania” care militează pentru susținerea sporturilor de contact în România și creșterea nivelului de performanță în aceste sporturi, în special în Jiu-Jitsu Brazilian.

Oameni cu suflet mare, sensibili la încercările și nevoile celorlalți, demonstrează o stare de spirit plină de căldură, umanitate și solidaritate dincolo de practicarea unor sporturi dure, cum este și Jiu Jitsu. Astfel că, cei de la Brazilian Power Team (BPT), s-au înscris deja într-o tradiție veche: aceea de a se implica și în societate prin acțiuni și proiecte caritabile.

Susține pentru ca ei să susțină la rândul lor!

Proiectele inițiate de BPT România nu se opresc aici. Asociația își dorește să ajute un număr cât mai mare de copii talentați sau care prezintă potențial în practicarea sporturilor de contact, fie provin din familii defavorizate, fie nu au posibilitățile materiale și financiare necesare pentru a se pregăti intens așa cum de altfel performanța o cere.

Așadar, cei de la Brazilian Power Team au nevoie de resurse financiare și materiale pentru a-și continua proiectele ce sprijină societatea clujeană:

-susținerea tinerilor sportivi care nu au posibilități materiale și financiare necesare pentru a se pregăti intens și a-și achiziționa echipamentele necesare;

-susținerea evenimentelor caritabile, așa cum este Cupa Grappling, ajunsă la cea de a VIII-a ediție;

-participarea lotului sportiv la competiții internaționale.

Costurile și sacrificiile care se impun pentru practicarea acestor sporturi sunt mari. În același timp, sportivii de la BPT România își doresc să urce pe cât mai multe podiumuri și să țină steagul sus la cât mai multe competiții de talie europeană și mondială, pentru că sunt conștienți că rezultatele cumulate prin nenumărate ore de muncă și sacrificii pe saltea, în sala de antrenament, nu pot fi cumpărate cu bani vreodată, dar cu siguranță în viitor vor constitui factori motivaționali pentru oricine va dori să facă performanță în sport.

Cum poți să te implici?

» Donează lunar în contul Asociației! Contribuția ta lunară cu siguranță va face diferența pe termen lung și vei contribui la dezvoltarea și îmbunătățirea calității sportului în Cluj-Napoca

» Redirecționează 2% sau 3,5% din impozitul pe venit și susține tineri ce își doresc să devină sportivi și nu au posibilități financiare să continue

» Dacă ești companie din România, redirecționează 20% din impozitul pe care îl plătești către stat. Avem nevoie de tine, pentru ca să ducem mai departe tradiția BPT și să organizăm evenimente caritabile pentru familiile nevoiașe din județul Cluj!


CONTACT:

A.S. Brazilian Power Team Romania

Str. Oașului, Nr. 86-90, Cluj-Napoca

Tel: 0748 055 615

Facebook: Brazilian Power Team Romania – BPT Romania

Email: ovidiu.jimborean@yahoo.com

Cont: RO54BTRLRONCRT0270049401
Deschis la Banca Transilvania Cluj

ÎMPREUNĂ FACEM BINELE SĂ SE VADĂ ŞI SĂ SE AUDĂ!

Încarcă mai mult de Pavel Lazăr
Încarcă mai mult în Campania faptelor bune
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Asociația Viață Copiilor demarează campania „Împreună oferim viață copiiilor”

Asociația „Viață Copiilor” derulează în această perioadă la Cluj-Napoca o campanie de strâ…