Acasă Cultură Expoziţia Şcolii de Arte Cluj-Napoca „Lemn á la Cluj” va poposi la Satu-Mare

Expoziţia Şcolii de Arte Cluj-Napoca „Lemn á la Cluj” va poposi la Satu-Mare

3 min citire
Comentariile sunt închise pentru Expoziţia Şcolii de Arte Cluj-Napoca „Lemn á la Cluj” va poposi la Satu-Mare
0
120

Expoziţia Şcolii de Arte Tudor JardaLemn á la Cluj va fi făcută cunoscută și publicului sătmărean în perioada 18 martie – 1 aprilie 2019. Expoziția intinerantă de arte vizuale va putea fi apreciată la Galeria de Artă a Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Satu Mare.

Aceasta conţine lucrările realizate de cursanţii Şcolii de Arte Cluj – secţiile externe Turda şi Câmpia Turzii – cu prilejul Taberei de arte plastice Lemn á la Cluj,  desfăşurată în perioada 7-10 iulie 2018, având  scopul precis de promovare a unor obiective culturale și turistice din județul Cluj, care au la bază lemnul.

Expoziția ce a poposit în mai multe locuri spre bucuria publicului

Expoziţia a mai poposit anterior în foaierul Teatrului de Stat Aureliu Manea din Turda, cu ocazia spectacolului prilejuit de încheierea Taberei Muzicale de Toamnă a Şcolii de Arte Cluj, la data de 10 august 2018 şi la începutul lunii februarie 2019, în cadrul manifestării Seara Artelor.

Expoziţia Lemn á la Cluj la Satu Mare vine după o altă expoziţie tematică, Artă á la Cluj. Cea din urmă expoziție a fost de prezentare a judeţului Cluj și realizată în cadrul proiectului Centenar. Artă á la Cluj a cărui organizator este de Şcoala de Arte Cluj s-a desfășurat în perioada 21 septembrie – 8 octombrie 2018 și s-a bucurat atunci de un real succes.

Vernisajul Expoziţiei itinerante Lemn á la Cluj va avea loc la data de 18 martie, ora 16.00,  în Galeria de Artă a C.J.C.P.C.T. Satu Mare şi va fi urmat de momente artistice susţinute de către cursanţi şi experţi ai Şcolii de Arte Cluj.

Încarcă mai mult de Pavel Lazăr
Încarcă mai mult în Cultură
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Ziua porților deschise la Institutul de Istorie

Facultatea de Istorie și Filosofie din cadrul UBB Cluj-Napoca își deschide porțile mâine, …