Acasă Cultură Ethnologia Galactica 2018 la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Ethnologia Galactica 2018 la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

2 min citire
Comentariile sunt închise pentru Ethnologia Galactica 2018 la Muzeul Etnografic al Transilvaniei
0
524

Ca în fiecare an, la începutul verii, Muzeul Etnografic al Transilvaniei împreună cu Asociația Brickenburg au plăcerea să vă invite la tradiționala Expoziție de vară Brickenburg, Ethnologia Galactica, dedicată nu doar fanilor LEGO(R), ci și tuturor celor curioși să exploreze lumi fantastice construite din celebrele cărămizi.

Anul acesta se suprapun mai multe aniversari importante legate de hobby-ul care unește milioane de fani de pe toată planeta. Astfel, în 2018 se împlinesc 60 de ani de la lansarea cărămizii clasice LEGO(R) și 40 de ani de la apariția arhicunoscutei minifigurine (omulețul LEGO(R)). Tot în acest an Asociația Brickenburg împlinește 10 ani de activitate și sărbătorește 7 ani de excelentă colaborare cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei.

În cadrul expoziției Ethnologia Galactica 2018 vor fi prezente 9 RLUG (recognized LEGO(R) User Grioups) din 7 țări, respectiv România, Croația, Elveția, Italia, Marea Britanie, Serbia și Ungaria.

 

Lucrările prezente în expoziție acoperă o vastă plajă de stiluri de construcție și teme, subiectele acestora pornind din epoca jurasică, acoperind contemporaneitatea și ajungând până la era spațială. Pe parcursul evenimentului se vor desfășura tradiționalele concursuri și activități interactive cu elemente LEGO(R) dedicate curioșilor și curajoșilor de orice vârstă.

 

Locație: Muzeul Etnografic al Transilvaniei, str. Memorandumului nr. 21

Perioada: 29 mai – 3 iunie

Orar: 29 mai – 2 iunie orele 11.00. – 19.00.

                     3 iunie – orele 10.00. – 17.00.

Preț bilet – 4 lei.

Încarcă mai mult de Exponentul
Încarcă mai mult în Cultură
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Program româno-american de reformă administrativă, la UBB

Departamentul de Administraţie și Management Public, din cadrul UBB, desfăşoară în perioad…