Acasă Sport Emil Boc, scrisoare de felicitare către CFR Cluj

Emil Boc, scrisoare de felicitare către CFR Cluj

3 min citire
Comentariile sunt închise pentru Emil Boc, scrisoare de felicitare către CFR Cluj
0
494Primarul Clujului, Emil Boc, le-a trimis o scrisoare de felicitare celor de la CFR Cluj imediat după victoria acestora împotriva celor de la Glasgow Celtic. Edilul a subliniat faptul că echipa campioană a României este un exemplu atât pentru tinerii sportivi, dar și pentru suporterii care îi susțin.

„Vă felicit, în numele comunității clujene, pentru performanța obținută în cel de-al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor, împotriva echipei Celtic F.C! Rezultatul obținut în meciul de pe Celtic Park va rămâne pentru mult timp în memoria colectivă a suporterilor clujeni și români. Prin efortul remarcabil al echipei aţi reuşit să puneţi din nou Clujul pe harta sportivă a Europei! Performanța voastră este cu atât mai impresionantă cu cât a fost obținută în deplasare, în fața a peste 60.000 de fani înfocați […]”

„Modul în care cei de la CFR Cluj au luptat până la ultimul fluier creează nu doar un exemplu tinerii sportivi și suporterii care vă susțin ci și o speranță – posibilitatea de a accede printre cele mai bune echipe de fotbal din Europa și de ce nu, din lume”, mai spunea Emil Boc.

Printre felicitările care s-au îndreptat către echipa campioană a României, edilul le-a mai mulțumit băieților pentru că ne-au oferit ocazia să trăim o seară cu adevărat magică. Acesta mai spune că, deși calificarea în grupele UEFA Europa League este o garanție, el are convingerea că CFR-ul va lupta și în play-off împotriva echipei Slavia Praga, iar mai apoi pe listă fiind chiar calificarea în grupele Ligii Campionilor.

„Sunteți la 180 de minute distanță de grupele celei mai puternice competiții de fotbal din lume, Liga Campionilor, și de a le oferi clujenilor un nou motiv de mândrie! Mult succes, suntem alături de voi!”, au mai fost cuvintele lui Emil Boc.Încarcă mai mult de Pripon Flavia
Încarcă mai mult în Sport
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Campionul mondial Bogdan Blăjan intră în cușcă pentru a lupta pe 26 octombrie, la Gala Internațională de MMA și Kickbox Cluj

Bogdan Blăjan este un tânăr care practică de ani buni sporturi de performanță, având la ac…